Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Mechanik Brno renault..HELP!

o Navštíveno 1489x o
o 30.10.2012, 19:29 | Brnďa
aahoj, znbamymu na espacovi 1999 2,2dt rupl rozvodak,nebyl prejetej nic, jen se rozlitla vodni pumpa...Je tu nekdo nebo tip kdo by to udelal? rozvody sou koupene, drahy jak pr... ale majitel to nzvladne a aja uz vubec...prosím ...

o 30.10.2012, 19:36 | AllInOne
Kdysi jsem jezdil za jedním šikovným borcem na cejl, je to jak jsou kolejede, tak v boční ulice, měl tam takovej dvůr kde bylo x aut.

Pohledej na Renault klubu nebo tam někde.
Něco mi říká jméno Michna...ale nejsem si 100 pro jist.

[ Link ]
teď vidím, že je trocha asi jinde
o 30.10.2012, 20:00 | Brnďa
na r klubu se k tomu nikdo nehlasí:(
o 31.10.2012, 15:38 | Hanes
Sice nejsem od brna, ani z okolí,ale počítej s tím že se nebude jednat pouze o výměnu těch rozvodů, budou ohnuté ventily, v tomto případě je sice hezký, že nové rozvody má koupené,ale to je jen tak desetina investice do opravy. Navíc je mi trošku divné že kvůli pumpě odešel rozvod, když je pumpa mimo a je hnaná drázkovým řemenem. i když stává se že se rozcupuje drážkový řemen a namotá se k rozvodu a přetrhne ho. Přeji hodně štěstí, u renaultu totiž zapoměli. že by kolem motoru mohlo být nějaké místo a tak bývá jednodužší vytáhnout motor, dokonce u laguny to je předepsáno na výměnu rozvodu.
o 31.10.2012, 15:46 | Brnďa
no právě...já doufám že ne, jelikoz se to stalo pri rozjezdu
o 31.10.2012, 16:12 | Nismo.Power
jak můžete doufat ? :D i kdyby si doufal at tě ani nenapadne tam dát rozvody protože ten motor se ani neotočí :D

u tohohle mrdkožrouta na tuti resp cca na 101% sou potkaný.... dělal sem ty motory asi dva (kurva těch nervů) a všechno tam je tak domrdaný že už ted oprava přesáhne cenu auta (myšleno tak 1000kč za laminát na kánoje).... písty nejsou nijak vybraný co si pamatuju a ventily dou přímo na ně nemá se to tam kam schovat, je uplně jedno zdali to ruplo při rozjezdu/přejezdu/bez plynu/při schcípnutí to na prasklej rozvodák nemá žádnej vliv de prostě jen o počet otáček klikovky vs. ventily co zůstaly dole.... dou docela kolmo takže se může stát že budou jen vyražený koníci ale každopádně sundání hlavy se nevyhne přes to vlak nejede.... kde budou obtisklý tak nový ventily ušetří si další rozebírání po ujetejch pár kilometrech a dalšim prdlym řemenu....

za koupený rozvody tě budou mít servisy rády takže tě napálej za práci že kdybys je nechal koupit tu sadu od nich tak to výjde levnějc.....

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.351 sekund.