Navštíveno 1465x

30.10.2012, 18:15 |
Zdenek (A)
Chtel jsem od T-Mobile telefon Samsung Galaxy S Advance. Je v nabidce, ale skoro tyden po objednani mi oznamili, ze neni skladem. Co to sakra je za jednani? Ze prej nevedi, zda bude a kdyz jo, tak nevi kdy bude. To je ale parakarna! Nedokazete nejaky zdejsi T-Mobilovy "insider" zjistit, jak to s tim mobilem opravdu vypada?

30.10.2012, 18:27 |
TROY hele zbytečně se rozčiluješ - někdo na obchodě nebo na brčku na lince nemá potuchy kdy budou tlf. apod - to samý je u nás - lidi nevědí a pak někdo ze skladu doplní že se třeba očekává 5.11.
Pokud ti tohle řekli, tak ti to nezjistí nikdo. V těhle případech je to o dodavateli a není to ani poprvé ani naposled co se to děje. Zkusil sem poslat dotaz na bývalého kolegu, tak se kdyžtak ozvu.

30.10.2012, 18:30 |
Zdenek (A)
Diky...
Co vím, tak ten telefon není už tak 3 týdny. Sháněl jsem ho po všech T-mobilech v Brně a všude byl vyprodán. Je to jeden z nejlepších mobilů ve střední třídě a oni ho dají exkluzivně operátorovi.. Ach jo..
Tak to mi potesilo,ze ho mam :-)

30.10.2012, 19:48 |
Zdenek (A)
Konecne nekdo udela telefon, kterej se blizi memu idealu a kdyz si ho objednam, tak neni k mani. Smejdi!!! Za chvili bude spickovej telefon dostani pouze ve velikosti dnesni plazmove televize. Kdyz budu chtit telefon normalni velikosti, tak bude drevenej a na kliku :-((( Kam ten svet speje?!?!?!?! :-(

30.10.2012, 21:40 |
clown TMB .. banda curaku .. bez omluvy :)) neskutecny ...
proti nim i VF je v klidu.. :)

31.10.2012, 07:53 |
Zdenek (A)
woko: Oficialni distribuci dela jen T-Mobile. Na volnem trhu jsou jen "sedivky". Navic jsme vymamili telefon od T-Mobile za 1 korunu. V obchode mi ho za korunu nedaji.

31.10.2012, 11:29 |
clown ale zase mit tlf v dnesni dobe zamceny na operatora a odblok za litr ))
jinak chapu
tatinek ma takhle 3 srackovy ultralow end Nokie za korunu a ma na ne smlouvy na dva roky .. neukoncitelnou :((( takze 700 mesicne v prdeli a karty a tlf. lezi v supleti :( hlavne, ze maj v TMB zaznam, nekontaktovat ani VO partnery TMB, ani samotnym TMB.

04.11.2012, 22:52 |
Pluto JJ, Advance mám a spokojenost. Od TMB a za kačku bez závazku :-)