Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Kdo dela u t-mobile? ... Samsung Galaxy S Advance

o Navštíveno 1465x o
o 30.10.2012, 18:15 | Zdenek (A)
Chtel jsem od T-Mobile telefon Samsung Galaxy S Advance. Je v nabidce, ale skoro tyden po objednani mi oznamili, ze neni skladem. Co to sakra je za jednani? Ze prej nevedi, zda bude a kdyz jo, tak nevi kdy bude. To je ale parakarna! Nedokazete nejaky zdejsi T-Mobilovy "insider" zjistit, jak to s tim mobilem opravdu vypada?

o 30.10.2012, 18:27 | TROY
hele zbytečně se rozčiluješ - někdo na obchodě nebo na brčku na lince nemá potuchy kdy budou tlf. apod - to samý je u nás - lidi nevědí a pak někdo ze skladu doplní že se třeba očekává 5.11.
o 30.10.2012, 18:27 | Fordik
Pokud ti tohle řekli, tak ti to nezjistí nikdo. V těhle případech je to o dodavateli a není to ani poprvé ani naposled co se to děje. Zkusil sem poslat dotaz na bývalého kolegu, tak se kdyžtak ozvu.
o 30.10.2012, 18:30 | Zdenek (A)
Diky...
o 30.10.2012, 18:44 | Ace_FIAT
Co vím, tak ten telefon není už tak 3 týdny. Sháněl jsem ho po všech T-mobilech v Brně a všude byl vyprodán. Je to jeden z nejlepších mobilů ve střední třídě a oni ho dají exkluzivně operátorovi.. Ach jo..
o 30.10.2012, 19:42 | cupra.165
Tak to mi potesilo,ze ho mam :-)
o 30.10.2012, 19:48 | Zdenek (A)
Konecne nekdo udela telefon, kterej se blizi memu idealu a kdyz si ho objednam, tak neni k mani. Smejdi!!! Za chvili bude spickovej telefon dostani pouze ve velikosti dnesni plazmove televize. Kdyz budu chtit telefon normalni velikosti, tak bude drevenej a na kliku :-((( Kam ten svet speje?!?!?!?! :-(
o 30.10.2012, 21:09 | Woko_O
si ho kup jinde ne?
o 30.10.2012, 21:40 | clown
TMB .. banda curaku .. bez omluvy :)) neskutecny ...
proti nim i VF je v klidu.. :)
o 31.10.2012, 07:53 | Zdenek (A)
woko: Oficialni distribuci dela jen T-Mobile. Na volnem trhu jsou jen "sedivky". Navic jsme vymamili telefon od T-Mobile za 1 korunu. V obchode mi ho za korunu nedaji.
o 31.10.2012, 11:29 | clown
ale zase mit tlf v dnesni dobe zamceny na operatora a odblok za litr ))

jinak chapu

tatinek ma takhle 3 srackovy ultralow end Nokie za korunu a ma na ne smlouvy na dva roky .. neukoncitelnou :((( takze 700 mesicne v prdeli a karty a tlf. lezi v supleti :( hlavne, ze maj v TMB zaznam, nekontaktovat ani VO partnery TMB, ani samotnym TMB.
o 04.11.2012, 22:52 | Pluto
JJ, Advance mám a spokojenost. Od TMB a za kačku bez závazku :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3803 sekund.