Navštíveno 2711x

27.10.2012, 18:01 |
imax Od ted mi rika pane novej povoz Citroen C5 III 2.0HDI Automat. Vybava full vcetne HydraActiv podvozku :) ... Snad se na nem nebude nic srat!

27.10.2012, 18:07 |
imax jo predem dik vsem ktery ste prispeli do threadu kdyz jsem vybyral novej povoz :)
tyjo, ten volant je mazec.
Nová C5 je krasavice, na ten volant bych si musel zvyknout,ale parada, gratulace. posli pak vice foto

27.10.2012, 18:52 |
imax mobil ve tme spatne foti, ale zitra snad udelam lepsi.
Volant taky neni podle meho gusta, ale vozeni je to paradni na ty nase silnice :)
gratulace, ať slouží ke spokojenosti naprosté :-) jinak interiér mi silně připomíná Renault 25 Baccara - taky to vypadá jako kokpit letadla :-))

27.10.2012, 20:14 |
jp1 supek kára, dej foto z venku..
Přeji hodně km bez nehod. A až opadne tvá počáteční euforie, tak si zopakuj gramatiku ČJ. 2 hrubky ve 4 slovech, to snad nemá ani obdobu....
Bomba, gratulace! Dej víc fotek ;)
Dráždíš kobru Nisma bosou nohou :-))
Na hrubky sere pes, ať ti dobře slouží a víc fotek sem hoď!
šéf má 3.0 světlej introš a jede to pekelně :) za léto udělá nové pneu :o) Tak ať slouží :)

27.10.2012, 21:28 |
AR Zdeny60: to říká ten pravý, který je schopen napsat slohovou práci tak že co řádek to nějaký překlep, slovosled atd....
Ty woe, překlep a hrubky jsou dvě totálně různý věci! Překlep vznikne psaním rychle, ale hrubka vznikne tím, že je někdo tutan a neví, co je v ČJ shoda podmětu s přísudkem a co jsou to tzv. vyjmenovaná slova. Aspoň základ by měl každý vědět, toť můj osobní názor.
hrubky jsou zrůdnost, ale imax je slovák, tak mi to tak nevadí jako u ostatních.

27.10.2012, 22:06 |
AR Ty woe, neřeknu sem tam překlep ale to je snad vždy u tebe, občas se stane že se to ani nedá přečíst a kusy textu si musí člověk domyslet, takže bych doporučil aby ses nad sebou zamyslel i ty.
neserte kobry :))
mě je to buřt když to chtěl at to má :) motor jako jeden z mála naft je na dnešní poměry alespon výdržnej což se o ničem německym říct nedá neb to umírá do 200 na kaši všecko.... ale auto jako takový je prostě citrón..... podobnym sem jel a řekněme že komfotr docela fajnovej (neplést s luxusním) ale tenhle podvozek se občas na českejch silnicích chová fakt nevim jak říct ale nezval bych to bezradně... né tolik jak u starší verze ale prostě česká silnice ho občas rozhází tak že spíš než komfortní je nebezpečnej,stará C5 to byl echt pekáč podvozkově s hydraulikou tohle je fakt jinde ale prostě s čr silnicí si to sem tam fakt hustě nerozumí a opravdu netuší co má v danou chvíly dělat že to posere uplně totálne :) možná počkat na novej firmware....
jinak volant z toho samozřejmě bleju v každym citrónu to je opravdu věc mít náturu timhle jezdit... lidi nezvyklý tohoto jevu (hnusnej design neřešim) maj problém a pořád chtěj někam bourat protože to prostě vymyslel idiot že se to nebude hejbat :) jinak introš zbytek je fakt docela povedenej což slyšet odemě na citróna je myslim dost hustý :)
Ufík : no pekelně ... jasně 8s na naftu stačí ale v tom sou pořád němci krapátko jinde, spotřeba 8 u třílitra je docela fajn taky ale na dnešek nic neobyklýho ale tak velkýho HDi už je potřeba se bát neb známe přeci velký FR nafty :) snad ani jedna se nikomu nepovedla.... ovšem pokud nebyly jen dvě že ano :D
jinak samo ať slouží :)

27.10.2012, 22:29 |
imax Hambim sa za tie chyby :( ... V kazdom pripade som nestudoval česku gramatiku.
jinak samo čr silnice = sk silnice :) máte to stejný jak my :)
S tema silnicema bych oponoval, co jsem minule jel Zilina - Bratislava a Bratislava - Brno, tak ty dalnice jsou luxus, pak clovek najede na D1 a premysli jestli radeji nejet po poli... :-/

27.10.2012, 23:25 |
vomy7 Nejdřív jsem chtěl taky rýpat do hrubek, ale když už vím, že jsi slovák, tak to chápu. A myslím, že to musí pochopit i Zdeny;)
Jinak k věci, tohle auto se mi fakt líbí:) nahoď víc fotek. Přeju hodně štastných km;)

28.10.2012, 02:01 |
Tendr slyšet, mlýn, blýskat se polykat....
imax: OK - beru a omlouvám se. nevěděl jsem.
K autu: to samý má náš OŘ. Psal jsem už v jiném vlákně - jezdím s ním, ne sice často, ale jízda s ním je vždy velmi pohodlná a co se s ním bavím, na servis jezdí jen na předepsané úkony = spolehlivost zatím 100% (asi 110.000km)
Jedna věc je mi ale taková "divná" - stojící střed volantu.Zvyk:-)
Gratuluju, krásný auto. Sám jsem majitelem pevného středu volantu 4roky a takový ty kecy, že to je hrozný, nedá se stim jezdit bla bla bla. Ted střídám auto s normálním volantem a ani se nad tim nepozastavim, že by bylo něco jinak. Při řízení je to nepostřehnutelný, copak když jedu čumim na volant? nebo že bych chtěl držet volant za střed a řídil? to je něco jako otvírat přední dveře zpětným zrcátkem, sice je tam klika, ale..... :) a když náhodou někdo řídil moje auto, tak si toho kolikrát ani nevšiml, dokud jsem ho na to neuporornil. neříkám, že je to lepší, ale ani horší, je to normální.
Pěkná výbava, koukám, že volant měří i tělesný tuk (LOL).

28.10.2012, 09:50 |
tesil Taky za me krasny auto...
A s tim volantem presne jako Dexter. Kazdej mele picoviny a nikdy s tim nejel, a kdyz mu to vysvetlim stejne jak Dexter, tak mi rekne: "A co kdyz si budu chtit v zatacce zesilit radio....." :-))))
Tak jak pak jsi spokojený? :-)
Ja ho privezu asi risti tyden, poreferuj mam se tesit?