Navštíveno 3655x

Lotos mi to s garáží bohužel navyšlo tak bych potřeboval zazimovat kabro co nejšetrněji na zahradě. Je mi jasné že by vlhkost od země dala podvozky trochu na prdel, doposud nikde žádná rez, tak bych nerad aby mi to přes zimu celé olezlo. Jestli to něčím ošetřit? auto přikrýt plachtou na auta, popř. další zkušenosti?kapaliny a baterku neřeším, to je jasná věc.

27.10.2012, 15:01 |
Jozzo no hlavně to nenech stát na trávě

27.10.2012, 15:07 |
xSam Řešil jsem to tady
[ Link ] -
a v podstatě moc nevyřešil:-(
Našel jsem nedavno takovej látkovej shrnovací tubus, to by bylo skvělý, ale cena byla asi 35K:-(
Jozzo: A to je právě ten problém, jiný povrch bohužel není k dispozici :(

27.10.2012, 19:11 |
Alííí To je takovej problém sehnat garáž do pronájmu na zimu? V létě jsem nabízel na Rokycansku pronájem garáže, a musel jsem zlevnit abych tam někoho dostal...nevěřím, že nenajdeš v dnešní době volnou garáž a někoho, komu se hodí tisícovka měsíčně za nic.
Nebo pokud vlastní zahrada, tak není takový problém tam udělat stání s pevným povrchem ne? Budeš to mít alespoň do budoucna ;o)
Tak si dej pod kola nejaky kachlice ne, treba takovy ty veliky jak se pouzivaji okolo obvodu panelaku nebo na chodniky.Nebo si na zahrade postav pristresek :) 4 tramy a nejakej plech misto strechy, po zime zase rozeberes.
nevím v kterých světech žijete,ale tak růžové to fakt není :) Je zahrada, ta mi neříká pane, je i garáž ve které sem byl loni, ta mi taky neříká pane, všechno je to rodičů od mladé, tam vládne teď brutální itálie, takže sem rád že stojím alespoň na kousku zahrady (s jedním ze 3 aut). Takže si moc pískat nemůžu,ale už tu máme cca 10 čísel a je třeba to tak nějak řešit.

31.10.2012, 14:49 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2012-10-31 14:50:03
Co treba palety, na palety desky na desky igelit...na to auto... plus auto prekryt plachtou, prez plachtu igelit a ten spojit s igelitem na zemi, aby se nedostavala vlhkost pod auto...? Vic asi nevymyslis...
Nechat stát auto v zimě na trávě a ještě pod plachtou,aby pěkně zahnilo,je fakt to nejhorší co s ním udělat...pokud ho máš rád, tak sháněj pronájem suché a větrané garáže...