Navštíveno 2052x

Zdravím, je tu někdo kdo se vyzná v telefonech? Potřebuju novej tel. ale už jsem nějak ztratil přehled.
Požadavky:
Nový, žádný bazar
GPS
Wifi
Nějakej aspoň trochu dobrej foťák, nepotřebuju fotky jak z prospektu ale aspoň 3Mpix by to chtělo.
Dostatečný výkon na normální úkony(hry nehraju), ze stávající 5230 rostu-fakt je to nehorázně zabržděný.
OS jakýkoliv.
Koukal jsem třeba na ZTE Tania(ten by bohatě stačil, jen škoda že to nemá slot na paměťovky, ale místo potřebuju akorát na pár písniček a mapy do GPS takže to by asi ani tak nevadilo)a nebo třeba ZTE V9C-1 Black, ale tam už mě docela straší ty rozměry, pracky mám jak medvěd ale fakt už mi to přijde jako hrozná plachta a nevím jak bych to nacpal do kapsy, ale zas třeba prohlížení netu by na tom bylo parádní...
Máte někdo nějaký návrhy nebo zkušenosti?
Děkuju za odpověďi.

27.10.2012, 02:09 |
vomy7 V týhle cenový relaci, +- 4kKč, bych to viděl na tohle:
[ Link ] . Telefon je dost vychvalovanej, má ho i pár lidí tady na foru. Koukal jsem na Androidforum a tam se taky shodli, že má tenhle telefon bezkonkurenční poměr cena/výkon. Viz:
[ Link ]

27.10.2012, 10:59 |
hanx Asi jako Vomy7, ten huawei ascend g300 je nejlepší poměr cena/výkon momentálně.
Jestli ale nechceš 4 palcovej displej, tak bych mohl doporučit třeba Samsung i8150 Galaxy W, ten má 3,7 palce, lepší procesor, foťák atd, prostě za tu cenu taky stojí.
Záleží už jen kolik do toho chceš vrazit.
Jinak někdy "brzo" má vyjít nástupce Ascendu, G330 s dvoujádrem taky za super cenu. Respektive ten telefon vyšel, ale není u nás zatím v prodeji co vím.
dobře, ten huawei vypadá vážně dobře, ještě to promyslím.. Děkuju za rady a určitě uvítám i další návrhy... ;)

29.10.2012, 05:48 |
Tendr | Upraveno: 2012-10-29 05:50:59
ten Huawei mám, kdybys chtěl nějaký info..
pro zajímavost, vydržel mi na nabití šest dní a nějaký drobný .)
Zítra jdu pro ascenda, tak snad neudělám chybu. Ale vypadá fakt dobře, tak uvidíme. Děkuju za tipy :)