Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Soft na prehlednost zakazek

o Navštíveno 1483x o
o 25.10.2012, 20:13 | GooGoo | Upraveno: 2012-10-25 20:15:24
Nemohl by nekdo poradit nejaky jednoduchy soft na evidovani a hlidani zakazek + dalsi veci. Priklad: Dilna o par lidech jeden PC kde budou nahlasovat zacatek sve operace a pak konec. Dalsi PC kancl, kde si podle cisla zakazky vyjedu, na jake operaci zakazka vazne, kdo ji dela, jak dlouho je na dilne atd. Ma nekdo nejaky napad? Pak jeste jeden hlavni faktor porovnavani zakazky jak byla nacenena a jaka byla skutecnost po vyrobe.

o 25.10.2012, 20:16 | JR
tohle udelas v Excelovsky tabulce :-))
o 25.10.2012, 20:22 | CRK
o 25.10.2012, 22:00 | GooGoo
Excel me napadl jako prvni, ale bodne neco propracovanejsiho ;)
CRK, diky koukam na to!
o 25.10.2012, 22:07 | CRK
když jsem ještě pracoval :D tak jsme to používali a nebylo to překvapivě špatný a základ je zadax
o 05.11.2012, 10:28 | GooGoo
Nevi jeste nekdo o necem? Asi by bylo i dobrý nahlasovaní pres carovy kod cteckou, aby to bylo co nejjednodusi pro dilnu.
o 05.11.2012, 11:09 | Mr.Scully
Takovýhle věci si programuju sám, i jsem to i pár firmám prodal (webová evidence zakázek, nákladů, příjmů, reklamací s různým nastavením přístupových práv atd.), ale to se ti nevyplatí, to je vývoj na míru za 20+ litrů :-)
o 05.11.2012, 12:04 | GooGoo
Kdyz bude nahlasovani, odhlasovani operaci v zakazce pres carovy kod cteckou atd.., neni problem pustit vic love ;) Hlavne aby to fungovalo.
o 05.11.2012, 12:40 | Mr.Scully
Načítání kódu čtečkou by neměl být problém, už jsem to kdysi dělal, lezl z toho nějaký normální řetězec, takže v poho (uložení do databáze apod.). Tisk (generování) kódu je asi horší, ale to nepotřebuješ.

Určitě zkus ten odkaz od CRK a uvidíš, jestli ti to bude vyhovovat, mají i nějakou verzi zdarma, tak nic neriskuješ ;-) Kdyby ne a kdybys do konce roku nesehnal nic jinýho, tak mi v lednu klidně napiš a třeba se domluvíme.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3448 sekund.