Navštíveno 2290x

za prestrikani do metalizy bordo sem se dozvedel 32litrů.
Ale slysel sem,ze se dela komplet folie na auto.
Jde mi hlavne o strechu,kapotu a zpetna,tam se mi loupe lak,bejvalej majitel me o tom nerek ze je strikana ale na houby :/
Mate nekdo zkusenosti a kolik se to tak pohybuje?
Diky,uz me to fakt stve.

24.10.2012, 23:28 |
1kw Polepení folií se pohybuje tak 10-30tis hlavně dle kwality odvedené práce, použité folie.. a stejně bys musel pořešit ten loupající se lak.
Pokud by šlo jen o kapotu a střechu tak by přestříkání na moc nevyšlo, zase záleží na kvalitě práce a přístupu. Dá se najít člověk co to udělá za zlomek ceny v lakovně..
Nebo si to můžeš zkusit polepit sám, folii je všude plno.. :)
teoreticky si ten loupajici lak muzes sam doma obrousit, pripadne pak vzit plnicem, pokud je to hluboky... bez dokonale hladkeho povrchu nema smysl nad folii uvazovat...
z vyse napsaneho mi prijde, ze vlastne udelas vsechno jako "pred lakovnou", takze uz je pak jedno, jestli "lakovna" nebo "folie" s tim rozdilem, ze metaliza/barva (pokud je dobre udelana) je porad jinej level nez folie (nad ni bych uvazoval leda v pripade gold, menavky a pod)
takze za me folie jen v pripade noveho/dobreho laku
na druhou stranu bych si asi nelajznul dat new lak na nejake loupajici se svinstvo, takze to nebude jen o srovnani. jestli je to nejaka starsi mrdka, tak je jednodussi poridit rovnou jine dily -krom te strechy teda asi.