Navštíveno 1997x

24.10.2012, 12:22 |
empiK (M)
Snazim se vymyslet pro zamestnance firemni vecirek. Radeji bych je vyhnal na nejakou lehci sportovni aktivitu (bowling uz ne :) ), nez jen sedet u jidla a piti. Mate nekdo zajimavy tip? Podminkou je Praha nebo Liberec. Napadl me zatim curling?
Curling sme měli jako firemní večírek asi 5let zpět a nebylo to vůbec marný, výhoda je hlavně že to nikdo neuměl,takže týmy byli dost vyrovnaný, narozdíl třeba od bowlingu :-)
My svištíme na kulec.... www.harlequinpraha.cz

24.10.2012, 12:40 |
Zdenek (A)
Klasika: motokary
co toto? nezkousel jsem, ale vsude se to inzeruje :-)
[ Link ]
..tiše závidím..u nás se pořádá akorát sprint kdo bude mít dřív trojku na žíle a hrajou dokolečka U2 a Ať žijí duchové+Abba a šéf zavírá bar kolem 5 ráno.Co bych dal za bowling,kulečník nebo motokáry :-)

24.10.2012, 12:59 |
Wasp to O_O: nevím jestli v tomto počasí bude dobrý paintball, myslím, že kuličky budou moc tvrdé a bude to pro většinu bolestivé.
to empiK: pokud chceš pro ně něco zajímavého a může to být ve stylu team buildingu, tak navrhuji kulinářský kurz vaření =) Prošel jsem tímto kurzem v Belgii a byl to zážitek. Nejdřív se musíš snažit a ve skupince a za asistence šefkuchaře uvařit jídlo o 3 chodech a pak naservírovat a usednout ke stolu a nadlábnout se. V Čechách například zde:
[ Link ]

24.10.2012, 13:53 |
Q děláme akce na klíč. pokud by byl zájem o individuální akci, tak se ozvi a já na tebe pošlu naší Kačku :-)
My jsme teď byli na motokárách - super zážitek, akorát z toho bolejí ruce.
A nandala nám to holka, takže sebevědomí značně pokleslo...na druhou stranu, co čekat od člověka, kterej si přiveze vlastní helmu a rukavice....

24.10.2012, 16:56 |
gizmi Wasp: neni Paintball jako Paintball :) Muze se hrat uvnitr a nebo tzv. reball, coz jsou defakto gumove kulicky :)