Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Mexiko - tipy

o Navštíveno 1379x o
o 24.10.2012, 08:36 | M.a.R.i | Upraveno: 2012-10-24 08:39:38
Příští týden letím do Mexika, bude to zkrácený výlet na cca 10dní. Program je víceméně naplánovaný dopředu a nezměnitelný. Ale i tak mi nedá se nezeptat.

Máte nějaké tipy co si v Mexiku nenechat ujít? Jídlo, suvenýry, místní atrakce atd? Tequilla, sombrero mi je jasný :D.

Případně tipy co sebou a co ne, na co dát pozor?

Budu se pohybovat v Mexiko city, Teotihuacanu, Merida ( Chitzen Itzá, Valladolid), Tulum, Xel-há, Xcaret.

Jak se tam krade na ulici, v hotelových resortech? Můžu si vzít na pláž foťák a s klidem ho nechat pod dekou a jít do vody? A nebo je to jako v ČR, ne-li horší? :). Budem ubytovaný v 5hvězdičkových hotelech, tak předpokládám, že by to tam mělo být dosti hlídaný, ale nemám žádnou zkušenost. Maximálně jsem byl v Egyptě...

P.S.: Když vidím každý den na navratdoreality drogový války, tak mám mít oprávněně strach? A nebo to zdaleka tak horký není v oblastech, kde budu?

o 24.10.2012, 08:47 | Only_One
no tak se hlavně vyhni přeprave drog no :-)
o 24.10.2012, 09:24 | Antonio
Mexiko, pěkně. Jsem ani nevěděl, že Ti s těma lekarnickama dělam takovy business :-) Motor TF
o 24.10.2012, 21:50 | M.a.R.i
To vis, lekarnicky jsou bussines jak svina :)
o 26.10.2012, 10:40 | M.a.R.i
nikdo nic?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3397 sekund.