Navštíveno 2240x

Třeba někdo hledá něco podobnýho viz.
[ Link ] a prosím nekomentujte popis prodávajícího :-)

23.10.2012, 10:52 |
nome ano, je to renault co má natočeno nad 100.000 a stále jezdí :-)
A řídil ste to už někdo? :) Je s tim vcelku zábava a docela to i jede. Sice ten co sem s nim jezdil v tomhle modelu měl při 20tis. km už v prdeli spojku co při přeřazení v omezovači z 1 na 2ku klouzala a ten uplně novej v RS CUP provedení měl při 7tis. prodřenej bok tá Recaro sedačky. Je to furt stejně jen renault ale na zakravení dobrý. Ještě bych tomu nadělil 4x4 a bylo by to ideální
Pro vás pražský určo né, na druhou stranu, nevzpomínam kdy jsem potkal u nás na silnici :-)
rarita to není ale zajímavej hot hatch rozhodně .-)

23.10.2012, 11:17 |
nome v tomhle ne ale v cliu RS (aktuální model) jsem pár set km najel a byla to úžasná motokára. (ovšem provedení klasika franci ehm :-)
jinak jsme měl P 307 i R Lagunu aby jste mě nepodezřívali ze zaujatosti proti F autům :-))
S Cliem RS sem bohužel ještě neměl čest se projet ale od všech co s tim jeli sem slyšel že je to prdel nehorázná no :)
topic o nicem :-D
tehle aut je dost, jede to slusne a je to celkem pekny a za relativne malo penez

23.10.2012, 12:32 |
Ravo Clio RS jsem jel (znám slečnu v Brně, která ho vlastní), svezení hodně slušný a na křižovatách lidem neznalým v TDI strojích (chachá clio, toho si dám k obědu) to dává lekce z antiegoismu.
Ale víc mi pasovaly povozy Mini JCW nebo Swift sport. Ač 1,6tky, tak podvozkově a charakterově vyspělejší auta (z mého pohledu).
clio je aspon hezký (relativně bráno a v uvozovkách radši) ....
tohle je ostuda automobilovýho průmyslu a designer by měl bejt pověšenej před salonem renaultu jako odstrašující případ.... po multiple jedno z nejhnusnějších aut široko daleko který vyadá jako rozšlápnutej kačer s předkem renaulu a zadkem z JCB bagru....

23.10.2012, 15:40 |
Proffesor_W | Upraveno: 2012-10-23 15:43:24
Nismo, to ze jsi vul nam dokazujes v kazdym druhym threadu, prosimte, uz toho nech, fakt to staci. Nazor na design jde napsat i normalne a je to ciste subjektivni vec. Ty zde shazujes uplne vse, co se tu objevi, at je to co je to. Tve nazory jsou tak daleko za hranici "nezkreslenych". Jakozto nejakyho noumu, co po odpolednach kdesi v ghettu bastli ciganum mercedesy a jel ve vsem co ma kola, te uz opravdu nejde brat vazne. Fakt se ti divim, ze te to stale bavi, protoze nejsem prvni, ani posledni co ti tohle pise. Delas ze sebe tupce co neumi ani poradne cist wikipedii a pouzivat google. Kritizujes tu kde co, jezdis ve vymrdany fieste nebo oplu s automatem. Vychvalujes dvoukila nissany, ktery hnijou uz pri spatne predpovedi pocasi a motor se temu rozpadal uz na trajektu. Fakt brzdi.
Tohle auto mam, moc dobre vim ze to neni nejspolehlivejsi kousek (byt mam puvodni spojku a recara jsou jak novy) ale iluze si nedelam, kupoval jsem to s tim vedomim. Kritiku snesu, design je takovej, ze ho jeden clovek bere, druhej ne. Ale vsechno jde rict dvouma zpusobama, bud normalne, nebo jak kreten a tim si proti sobe postvat lidi, kterym se to auto libi. Jen za posledni dva dny jsem tu od tebe cetl oprvdovy perly a divim se, ze ti to ty lidi porad zerou a nechaji si to libit.
na fotkach vypada moc pekne
vzhledove obycejnej megan je hnusnej ale to RSo se jim dle mě povedlo.
Proff: Netvrdim že každej kus je stejnej ale co si budem povidat furt je to renault :))) Ono ten co sem měl já tak jestli celejch těch 20tis. km dostával na prdel, jako že asi jo protože moc normálně se s tim jezdit nedá :-D tak je jasný že ta spojka toho moc nevydrží. Možná měli při výrobě trochu přidat a naladit tam keramiku. Vzhledem k tomu výkonu by to bylo vcelku dobrý.

23.10.2012, 16:44 |
Tendr Vzhledem k jakýmu výkonu? 220ps? :))
Ja s tim jezdim normalne, mam zatim 70t km a spojka i dvouhmota drzi v klidu. Jak to ale pujde do kytek tak nez kupovat spojku se setrvakem za 30, tak radeji koupim ten set odlehcene jednohmoty se spojkou za polovinu. Seriova spojka zvladne v klidu 300ps. Jinac co jsem registrovanej na anglickym webu tak z veci co se na tom serou uplne nejvic:
1. elektrika stahovani oken
2. vstriky

23.10.2012, 18:26 |
tj Prof: se ti divim že na ty nesmysly reaguješ :-)
jinak spojka je naprosto cajk, ty se fakt neserou, jen to nesmi ridit vemeno... mam s tim najeto 70tis. a opravdu s tim pomalu nejetzdim a zrovna spojka je to posledni co by melo namale.. ale jak pise prof.. elektrika ve voknech je trosku tragedie ale pro cloveka so si umi rozdelat tapec prace na odpoledne a ma klid, vstriky obcas odchazej a dvouhmota se sere s jistotou ale proc ji resit kdyz za pulku ceny origo dvouhmoty mam od K-tecu odlehcenej setrvak co prezije vsecko... nevim.. nepotrebuju to auto vychvalovat do nebe... je to rencek no a co... to co u nich funguje v Renaultsportu se u Fordu naučili o sto let pozdějc ale i tak blbě a třeba VW ani Opel to ještě nepochopili doteď ... :-)
řikám, nevim, osobní dlouhdobou zkušenost nemám, jen ten kus co sem měl, měl prostě při 20tis. tu spojku načatou :))