Navštíveno 1440x

Ahoj,
chci se zeptát jaký máte kdo zkušenosti s tímto autem. Říkám si že bych to domů pořídil, halvně by s tím jezdila přítelkyně. Nejlépe motor 1.5 nafta. Použití auta: nákupy, do práce atd. Líbí se mi cena, je to nafta a velk auto. Krom vzhledu sem žádný špatný recenze nikde nenašel. Případně GEtz se stejným motorem. Díky
Moji rodiče a jejich kamarádi ho mají už 4 (nebo 5 ?) roky, kupovali ho rok starý v Německu, s tou nejsilnější 1.5 naftou 81kW. Jediná závada byl vyteklý tlumič, jinak všechno funguje bezproblémů, motor výborný se slušnou dynamikou na to, jaká je to krabice s hezkou spotřebou (rodiče jezdí kolem 6 litrů). Poměrně dobrá variabilita interiéru a uvnitř je opravdu hodně místa. Nevýhoda asi tvrdé plasty všude, ale zatím nevržou. Na nákupy a do práce ideální.

23.10.2012, 11:14 |
Conan Rodiče maj první generaci od novoty (1.6 benzín), ale jezděj jen "kolem komína", takže zatím bez závad.
Je tam hodně místa, dobrej výhled.
Takže koukám že asi sice nevrazný auto ale vcelku OK. Taky to chci jen na běžný ježdění.nákupy,chalupa, vejlety a budem dělat byt, takže by se užil
Měl sem na bazaru jednoho 1,5 nafta 60kw, měl najeto 326 000 km a motor chodil jak hodiny. Auto bylo u nás tenkrát kupovaný jako nový, přistálo mi tu od prvního majitele a dle servisu se na tom nic většího nikdy neměnilo. Takže asi tak :))
Švagrová má 1,6 benzín r.v. 2008. Porichy žádné, ale auto mi nesedlo. Dost místa, vysoký posez, rel. malý kufr, vyšší spotřeba (po městě 10, což je na 1,6 fakt dost - jezdí Frýdek-Místek a okolí).
Ted jsem se byl svézt v Getzu a musím říct že mě to docela nadchlo. Matrix bude kvalitně na tom podobně.Ale oproti fiatům a italskejm keplošům je tohle docela dobrý. Ještě někde musím uhnat Matrixe na svezení.Ale 1.5 naftáka bych bral.
humpolácký hundaj..... vydrží dost ale je pekelně ale pekelně hnusný :)
Nismo: tys mi udělal radost ale ani sem to od tebe nečekal :D. Joo tak nesmíš to auto moc zkoumat vzhledově to jo :D :D
Taky nechápu, že to auto vzniklo v dílně pininfariny :)

23.10.2012, 20:18 |
vypuk Aneb jak zkonstatoval ohledně tohoto auta kámoš, kterej to má doma "další pininfariniho zhulenej úlet, a nepochybuju že to nebyl kvalitní materiál či něco ostřejšího" :-D

24.10.2012, 14:06 |
clown ma ho ex kolega, setrilek duchodce, co vyrazuje na dalnici a prumer je tam tech 7.3 - 7.5 .. v klidu ..,
zadnej stress, ale taky zadny velky honeni