Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > rada - textilie proti prachu

o Navštíveno 1039x o
o 23.10.2012, 08:43 | Šestikule
Budu vybourávat příčku v koupelně a potřebuji zadělat dveře a část místnosti nějakou textilí, aby se neprášilo ven. Viděl jsem, že zedníci používají takovou tu cupaninu (to není asi přesné slovo), kterou se dřív izolovaly vodovodní trubky. Vypadá to jak vnitřek vaťáku.
Víte někdo, jak se to jmenuje?

o 23.10.2012, 08:46 | Zdeny60
Netkaná textilní folie pro zahradní účely.

Jinak já, když jsem vyřezávakl futra mezi OP a chodbou (Ytong), jsem vzal mikrotenovou folii, lepící pásku pro lakýrníky (tzv. Rotundu), nalepil foii na zeď tak, aby mi vznikla jakási kapsa, kam jsem mohl pohodlně vlézt s pilou a za půl hodiny jsem už jen vyluxoval prach a hotovo:-)
o 23.10.2012, 11:56 | Dudelina
Geotextilie
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1705 sekund.