Navštíveno 1939x

Zdravim, pokud někdo z Vás chce kupovat IV Golfa z Děčína (
[ Link ] ), tak tam ani nejezděte, ušetříte spostu času a penez, na golfa jsem volal a frajer mi řekl, že má auto gumy 95%, pak přijel na sjetých gumách a řekl, že budou chtít vyměnit, nezmínil se ani o tom, že auto má prasknuté zadní světlo, přední kapota je totálně obouchaná, na blatníku rez o velikosti krabičky od cigeret..
Na autě jsou další invesitce, auto nejede rovně, říká že je to tím že jsou nevyvážené kola, dále něco klepe, říkal co - už nevím. Po tom co jsem auto viděl už jsem neměl náladu to ani řešit a rovnou raději odjel.
Jo a ještě říkal v telefonu že je z děčína a jak přijedete do děčína a zavoláte mu že jste v děčíně, tak vám řekne že není z děčína ale bydlí 10km za děčínem, v takové prdeli kde pojedete rozbitejma cestama uplně zbytečně.

21.10.2012, 13:28 |
koren no to co popisuje je podle me jen kosmetika, pokud je technicky OK a sklepla by se cena tak proc ne.
porad lepsi sem tam sram nez nalestena bida...

21.10.2012, 13:31 |
koren koukam ze nez sem to dopsal tak uz tu jsou dalsi dva:-)
ze to nejede rovne je uz horsi...
kazdopadne pokud je v inzosi napsano kosmeticke vady tak rovnou pocitat s tim ze to bude dost.
a uz vubec bych si nedelal iluze ze za 69 koupim neco nedolitanyho

21.10.2012, 13:43 |
CRK Vzdyt je to nejakej kseftman, tak co cekas...
nedivil bych se kdyby to byl pan pikachuxxx, pan podvodnik

21.10.2012, 17:37 |
gizmi Co cekas za 69t ??? Krevety? :D:D
co cekas decin je mesto tehle aut je to sama lapka nebo bouracka z nemecka a kdyz to dela nekde doma v garazi jak to tak bejva u tehle strepu tak je to bezceny

21.10.2012, 18:18 |
Pajk Jako Rajdloš. :D

22.10.2012, 00:15 |
Rudi do jaký prdele si až jel?

22.10.2012, 13:03 |
Brnďa s pikachuxxx sem taky mel čest :))