Navštíveno 1621x

Zdar. Není zde nějaký klempíř, co dělá střechy? Potřebuji sehnat krytky na krajní plechování střechy. Nasazují se na hlavy šroubů. Nejlépe stříbrné. Nevíte kde sehnat? Díky za radu.
já jsem poloklempíř a nerozumim co myslíš :)
ale asi pukliky?
[ Link ]
klempostav.com taky presne netusim co myslis,jinak to chapu jako kolega nahore
Jo jo. To je ono. Nemohl by mi někdo asi dvacet kousků poslat v obálce? Když si to objednám z netu, tak díky poštovnému to bude.......drahé :-))). Pošlu peníze na účet.
Podivam,kolik mi jich zbylo..mam stribrne,Tizn. vetsinou to prodavaji po 50ks,vydrz do zitra...
Díky. Já mám plechování taky TiZn. Satčilo by jich klidně 10ks, ale abych měl když tak do foroty, dvacet by jich bylo pro mě lépe.
Ahoj Jirko,nekam sem je zasantrocil ,nemohu je najit.Jeste zitra dukladne prolezu byt.Sam je potrebuju najit,jeste mi chybi 7 sroubu zakryt uz ted ve stredu
Tak fajn. Počkám do středy a pak se pokusím ještě zeptat u nás ve Stalaku.
mužu se přivtírnout do tématu? Mám rovnou střechu na garáži beton, spádovanou na jednu stranu, ale nemám tam žádný oplechování, prodávaj se naohýbaný plechy který se daj nasadit na hranu střechy a (3 strany krom tý na kterou je to vyspádovaný tam dám okap) aby zabraňovali přepadávání vody tam kde nemá?
Díky
Kadel
To mas holy beton? Ja to mam na sve ipu a pod ni je plechovana hrana. Jinak hranu ti udelaji,to neni problem. Nevim odkud jsi,ale treba tady na plzni vim o dvouch,kam prijdes a udelaji ti hned co chces na pockani
to cupra: jo holej beton, byly na tom rošty, je to zároveň terasa u baraku, takže ipu tam určitě nechci :).
Prave sem myslel jestli se to nějak jmenuje. Já to nemám v ČR a tady sem prolez všechny možný krámy se stavebninama a na nic takovýho sem nenarazil.
Kadel
Hod mi na sebe adresu do mailu,dnes sem musel koupit nove,pac sem stare ztratil..muzu ti jich pustit 20ks po 2 kc za kus