Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Rozumí někdo úrazovým pojistkám od český pojišťovny ??

o Navštíveno 1420x o
o 18.10.2012, 14:27 | FlasH AHC | Upraveno: 2012-10-18 14:31:27
Fakt už nevim co mam dělat, a budu rád za každou reakci.

Měl sem pracovní uraz,ale s toho co mi přišlo nejsemfakt moudrej.

Obrázek si stačí stáhnout a zvěšit,kdo by mi poradil??
Strhli mi 1090kč,ale placení mam v pořádku,mam to příkazem a zkontroloval jsem si to,a tlačí mě do vyššího levelu pojistného,prý mam rizikové povolání a přitom mam pojištění sportovce :D

Prosím někoho,kdo by mi to pomohl vysvětlit, a nebo poradil možnosti . Určitě sem s českou na dobro zkončil,tohle je normálně nehoráznost!

foto k příspěvku  od FlasH AHC

o 18.10.2012, 14:29 | FlasH AHC
Ale ta ku...va mi to na přepážce takhle poradila,že to bude v pořádku a plnění bude plné, a vidim tam vychcanost od čp :(
o 18.10.2012, 14:35 | mr.brain
Asi jako sis myslel, že nemusíš platit daně a mít živnostenské oprávnění v případě soustavné činnosti za kterou očekáváš něco na oplátku... Tak stejným způsobem jsi uvěřil paní na přepážce, které je tohle naprosto jedno.

Rada: Najdi smlouvu, přečti si pořádně platné smluvní podmínky, minimálně toho jak jsou rozdělené pojištěné fyzické osoby (pojistníci) a pak uvidíš jestli mají nebo nemají pravdu.

Já si takhle úrazem (uklouznutí a dopadnutí) zku*vil záda - mezobratlovou ploténku L5/S1 a bohužel v podmínkách bylo napsáno, že pojištění se nevztahuje na záněty šlach, žil a úrazy zad. Moje blbost, že jsem si to pořádně nepřečetl, když jsem tu smlouvu uzavíral, na druhou stranu tohle nepojišťuje nikdo.
o 18.10.2012, 14:48 | FlasH AHC
mr.brain: To sem nikde nenapsal, platil sem daně ale když máš vedlejšák a ještě k tomu nemáš výdělěk neplatíš nic,jinak to je u oSVč kdy máš živnost uvedenou jako hlavní,a teď to mam pozastavený a mame přimo na naší firmu pani co dělá daně. To je jedno, mě spíš udivuje,že mi poradila takovou hovadinu a v klidu to nenechám, pač tohle je fakt podvod a vychcanost od čp.

Tak ty záda ti fakt nezávidim,noha se uzdraví ale záda většinou ne a taky vim co píšu. Dělám celkem fyzicky náročnou práci na záda,a v práci mě ani nechtěli uznat ,musel sem to řešit jinak.

Tohle je v dodatku viz obr.

foto k příspěvku  od FlasH AHC

o 18.10.2012, 14:52 | mr.brain
Přečti si ty podmínky k pojistné smlouvě... To je to na čem to stojí. Mám obavu, že tam tohle o těch rizikových třídách bude bohužel napsané a v souladu s tím bylo i plněno. Anebo třeba taky ne, ale docela by mě překvapilo, že by tam tohle vyplodili a nebyla to pravda.
o 18.10.2012, 14:54 | FlasH AHC
mr.brain: jak budu mít volno,tak tam vlítnu. A budu chtít podrobně všechno rozebrat.
o 18.10.2012, 14:59 | tesil
Chudak zenska za prepazkou.
o 18.10.2012, 15:01 | mr.brain
:D njn
o 18.10.2012, 19:48 | FlasH AHC
nikdo nic ?? Pani bude mít takový doporučení,že se z toho .....
Hlavně mě zajímá když mam trvalý příkaz na platbu ,proč mi strhly 1080kč a to je celkem dost peněz, a to co sem jim nasypal ani nemluvim.
Když se s ní nehnu,tak se hold obrátim na likvidátorku,která mi to musí objasnit, a nakonec u nich skončim 3 pojistky, tohle se fakt nedělá :(
o 18.10.2012, 19:57 | Kallin
co na tom nechápeš platíš si pojistku na jinou rizikovou třídu než pod kterou spadáš. tzn bud rád že jsi vůbec něco dostal. řvát hned na někoho na přepážce proč ten člověk za to enmůže. tohle si domluv s člověkem kdo ti udělal návrh smlouvy. resp taky je otázka co máš uvedeno v koélonce zaměstnání a co opravdu vykonáváš.
o 18.10.2012, 20:01 | Lukaash | Upraveno: 2012-10-18 20:02:52
Jake je mesicni pojistne, neni mozne, ze bys byl napriklad ve kluzu s jednou platbou (muze se klidne jednat o pozde zaplacene prvni pojistne - plati se vzdy dopredu, tj. pred zacatkem mesice, od ktereho je smlouva platna)? Tyto informace by ti kazdopadne meli byt schopni na prepazce zjistit, kdy vznikl dluh.
K rizikovosti povolani a pojisteni pro sportovce ... uz z toho co je napsane je jasne, ze se nejedna o totez.
o 18.10.2012, 20:33 | sarik
máš mailík :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3362 sekund.