Navštíveno 1236x

15.10.2012, 23:23 |
Cenda Chlapi, potreboval bych poradit prkno a vazani pro babu. Je to zacatecnik, 168cm, takze nejaky mekky s malym polomerem zataceni a nejlip s drsnou/protiskluzovou upravou. Ve vyrobcich a modelech prken se moc nevyznam. Po zkusenostech z lyzi jsem chtel koupit Lusti, ale preci jen, radsi se zeptam.
Narovinu na ty zacatky a lehkou babu je to skoro jedno... Líp se jí bude fungovat s Flow vázkem a nějakejma botama co sednou do toho vázka a hlavně jí ať ju nezábnou ťapinky...
Protiskluzovku doplníš, standartně nevím o nikom kdo by to dělal - blbě se jim pak přepravujou prkna v balících :-)))
Co se týče Lusti prken, určitě chybu neuděláš... Chvilku jsem testoval jejich slalomový desky a dokonce se mi jedna nastálo zaparkovala v mé snowboardové garáži a to už je co říct :-)
Ve výsledku to bude stejně o tom kolik do toho chceš/chcete dát

16.10.2012, 12:17 |
Newman | Upraveno: 2012-10-16 12:17:40
Flow vázko - jinak se bude trápit a odrádí jí to !

16.10.2012, 12:41 |
hanx Ale na to vázko Flow pozor - vyžaduje opravdu pečlivý nastavení, jinak v tom bude noha volná (nepohodlí, velká námaha a pády), nebo se do toho bude špatné lézt.

16.10.2012, 22:48 |
Cenda | Upraveno: 2012-10-16 22:49:25
Diky za prispevky. Penize nehrajou takovou roli, pro zacatecnika neni potreba drahy vybaveni, spis by mohlo byt na skodu.
Luku, jak na tom jsou ty jejich obyc prkna s narocnosti? Co mam lyze - tenkrat nejvyssi model, tak jsou opravdu hodne dobry, ale taky dost narocny na uzivatele ...
Pro začátečníka od Lusti určitě freestyle/freeride CAP - ty desky jsou takový jakoby hodně vitální, ochotný točit kdykoliv a kdekoliv... Bude se jí na tom dobře začínat, ale nemusis to hned druhou sezónu měnit... Tohle dřevo co mají v jádru hned tak neprošlápne... ;-)
Jen jestli na tom ještě nestála tak udělej jednu véc... Zaplať jí na jeden dva dny instruktora... Někoho kdo fakt umí učit... Vyhneš se prodeji vybavení za 14 dnů :-)))

17.10.2012, 09:05 |
Cenda už na tom stála, prkno si dřív půjčovala, teď ji chci k vánocům koupit svoje.