Navštíveno 1586x

[ Link ] Hmmmm. e46 z roku raz dva. Stále stejné české smýšlení. BMW a navždy luxus.
hold ty auta mají něco do sebe :)

15.10.2012, 12:52 |
Mika A já se stále divím, že na mě koukají přes prsty. Protože jsem si nekoupil HTP ve Fábii a mám luxusní auto :-). české myšlení a demagogie se tu Zdeny60 asi nikdy nezmění :-(. Viz článek zde Volby 2012. No nic krásný den.
Jezdim ve 14 let starym sedmičkovym BMW a mé blízké okolí si myslí že musim dělat drogy že jezdim takovym autem.. :) češi jsou ovce tvrdim to furt
Luxusní auto je to pořád ve srovnání s většinou aut nižší střední třídy ;-) Tam článek nekecá. Jinak je to samozřejmě absurdní, to auto má hodnotu tak 80 tisíc.
a to je na tom to nejlepší, když vidim co sou lidi schopný dát za fabii nebo starou oktávku co má sotva manuální klimu, přední okna v el. a sedačky jak vězeňskou lavici :-D hlavně že je to vyrobený v roce 2005

15.10.2012, 13:03 |
RedBaron | Upraveno: 2012-10-15 13:07:28
Spíš novinářská kachní blbost, Zdeny. Když nabourá škodovka, nehodu "způsobil osobní automobil". Když nabourá BMW, třeba i prorezlá pětka z devadesátého, pak zaručeně "zběsilý řidič luxusního BMW způsobil nehodu".
E46 nebyl žádný luxus nikdy, jenom se to hezky řídí :o)
RedBaron - no ale i ta blbá stará E46 je daleko lepší a pohodlnější než třeba novější a dražší Oktávka II. "Luxusní" staré auto si svoje jízdní vlastnosti i pohodlí ponechává i po letech. Jen je to pak otázka spolehlivosti konkrétního kusu.
Nicméně Novinky.cz, co čekat...
OK, já jen, esi nespíte:-)

15.10.2012, 13:23 |
Mika :-)
Taky jezdim ve dvanáct let starý pětce a bez zardění bych si tvrdil říct, že proti polovině současný produkce aut je to luxusní vůz :o) A jinak jako Mika a Perfect...