Navštíveno 2499x

mate nekdo skusenosti se stylem RAT libi semi ten styl ale nevim jak nato aby to vypadalo jako rezave ? existuje barva ? nebo jakekoliv rady bymi pomohly diky predem
Asi z toho bude zabavne vlakno :), vsadim se, ze rady se nedockas...

14.10.2012, 22:56 |
walish | Upraveno: 2012-10-14 22:56:52
M.a.R.i - pleteš se,hned mu poradím :)
Error: seškrábej lak a nech to na dešti.
Nechat na dešti je ta největší kravina, co člověk může udělat. To ti udělá fakt hnusné fleky a stejkance, což teda vypadá spíš hnusně, než zajímavě..
Musíš pečlivě zbrousit lak, jakmile je plech čistý, tak ho stejně vem ještě na čisto, aby nebyly vidět mapy po broušení. Pak si kup kyselinu mravenčí, dej do ostřikovače, nařeď a decentně popraš. Takto opaku 2-3 dny a budeš mít sameťáka, že budeš koukat. Celek se pak vyplatí zalakovat bezbarým lakem. Nebudeš se muset bát se o to opřít a navíc za deště kolem tebe nebude rezatej flek.. :-)
Výsledek může dopadnout třeba takhle:

14.10.2012, 23:07 |
walish | Upraveno: 2012-10-14 23:07:52
Revilo: Samozřejmě to nebylo myšleno vážně ;)
Ten, kdo vymyslel tenhle "styl", to musela být vážně hlava. Jestli to nebyl ten samý, co začal na 9" ráfek dávat 185 gumy

14.10.2012, 23:08 |
cendler | Upraveno: 2012-10-14 23:09:44
to je na dlouho, polej to kyselinou z autobaterie a máš to orezlé za pár dní
Edit : revil byl rychlejší a přesnější
walish: ty si to možná myslel ze srandy, ale dost lidí to takto praktikuje a myslej si, jak jsou cool. :-) Ono je RAT a RAT, jen tohle u nás v ČR málokdo chápe.. :-D
revilo byl by na tebe nejaky kontakt FB icq ? vidim ze mas dobre napady :D mozna byme jeste neco napadlo
a ty repra si uz odeslal ?nebo to odesilas v pondeli

14.10.2012, 23:22 |
1kw Zajímavé :) ..vydrží ten lak na tom rezu..?
Zítra ti to odešleme. V pátek jsem nějak nestíhal, ale mám to připravené, včetně kroužků na výškáče. Veškeré kontakty mám i na webu, včetně ICQ, což je 306011919.
to 1kw: Mám ho takto zalakovaný již přes 2 roky a bez známky problému.. :-)

14.10.2012, 23:33 |
1kw Super, asi to prubnu.. :)
Díky
prubnu to taky na vicku nadrze jak to pude dobre tak i kapotu :) diky moc za info a poradis mi jeste jake lamino mam pouzita na hudbu potrebuji vytvarovat mezi plastem a tema mdf krouzkama jake lamino bys doporucil diky
revilo: tu kyselinu mravenci maj v lekarnach ? nebo kde ji sezenu?
V drogerii ci barvy/laky normalne tusim je k sehnani :)
mam ji obednanou v lekarne ale nevim v jake to ma byt podobe ci prasek nebo tekutina protoze ona mi rikala zeto je baleni po 100g nebo 900g
Záleží, co všechno budeš s tím dělat. Ale na víčko nádrže a kapotu ti stačí to malé balení.
Co se týká lamina, tak to ti neporadím, to je výrobní tajemství.. :-)
jj ja sito myslel :)ze sito nechate pro sebe :) ani znacku mi rict nemuzes az nekoupim nejaky shit :) ?ktery by pak odpadl
stejne je to pekne hnusny :-D
rat ? rat je nejvic styl :)jen zvenka uvnitr semi to moc nelibi a nekde na netu sem videl pasata udelaneho a to bylo fakt brutal
revilo : a existuje aji barva ?
Mě se to líbí, když je to udělané vkusně a ne splácané jedno přes druhé. Je to věc vkusu a názoru..
[ Link ] a dej sito na 5stranu ten borac ma sileny vkus :)
Tak to je přesně to, co se mě moc nelíbí.. :-(
Ted jsem náhodou narazil na tohle :
[ Link ] A de to i bez toho brutálního broušení , zajímavý.

17.10.2012, 20:40 |
Brnďa

17.10.2012, 21:10 |
1kw Co jsem tak koukal tak existuje něco (na bázi železa?), že když to tím natřeš tak to zrezne. Zrezlý plastový nárazník je super.. :)
V té Audi je motoro z trabanta nebo co..? :D

18.10.2012, 01:18 |
Brnďa no taky si myslím ze tam má trabi motor :)) a ma docela problém se rozjet :))