Navštíveno 3213x

Máte tipy? Co kdo viděl a muže doporučit.. Viděl sem jich spoustu,tak jestli se najde něco co neznám.. :-)
Vykoupení z věznice Shawshank
jednoznačně nejlepší film :-)
Neporazitelny 1 2 3, to je snad jedinej film, kdy jednicka stoji za prd a dvojka a trojka sou the best :-)))

13.10.2012, 16:21 |
Nora Ten největší
zlocinec,ctihodny obcan jedny z nejlepsich filmu
Kajínek a Trestná Lavice :o) hihi

13.10.2012, 18:44 |
nome pokud chceš opravdu kvalitní film tak
[ Link ] sice starší ale mazec

13.10.2012, 18:48 |
Ladic Vykoupení z věznice Shawshank - nic lepšího nikdo zatím nenatočil a pochybuju, že někdy natočí.
Tak sem neviděl akorát Frajer Luke a cela 211..

13.10.2012, 20:21 |
Pajk "Skála", "Tango a Cash" ještě, ale to je nesmysl Ti psát, bo jsi to taky viděl.

13.10.2012, 20:29 |
vypuk Samozřejmě klasika Zelená míle :)
Frajer Luke je fajn, ale za me jednoznačně nej Brubaker
prisel ti nastup trestu nebo jak?:D:D

13.10.2012, 20:55 |
Tendr | Upraveno: 2012-10-13 20:58:00
Tak filmy jako Shawshank a Míle zná asi každej, ale tohle jsou klenoty z trochu jiného vězeňského přostředí.. To co mě ted napadlo, kdyžtak dopíšu...
[ Link ] [ Link ] [ Link ] [ Link ] .. a nemůžu nevzpomenout
[ Link ] leč má s vězněním společného méně, ukazuje ho také...
Se Slajem
[ Link ] A s Vandejmem
[ Link ] Filmy z dřevní doby videa,dabované rychlodabingem z podkresu.Stýská se mi.
[ Link ]
thepyroman: To už je zamnou.. ;-)
jednoznačně Rallye smrti :)
Tak už se objevují i kterém vubec neznám.. To bude tím,že už jsou hodně staré, 50,60té léta.. Snad bude bavit.. Díky za tipy.. Přidávejte,přidávejte.. :-)
13.10.2012, 17:43 | Thullo - jj, dobrej vtip s tím Kajínkem, větší <> jsem neviděl... :-D

14.10.2012, 14:10 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2012-10-14 14:11:05
Já bych tak trochu doporučil i Přelet nad kukaččím hnízdem, sice to není přímo z vězeňského prostředí, ale dá se to k tomu přirovnat a je to bestovka!
2 Hightower:
:o) to je fakt... ale zase Trestná lavice je boží :o)
Zajimavy dokumenty:
[ Link ] [ Link ] [ Link ] Jeste tu nezaznelo:
[ Link ] jak to chodi v soucasne veznici, ale je to cely dost blbost :)
[ Link ] spis psychologicky, o mladistvem vrahovi
[ Link ] hodne dobry, jak "vznika" vrah
a autenticke zabery z likvidace vezenske vzpoury v Leopoldove, hodne drsny
[ Link ]
jé...Cobra..hned si večer pustím dvd s origo zněním...paráda :-)
bohusha: zajimas o takovyhle temata jo? :-D
Kraliku, bez komentare :)

14.10.2012, 22:29 |
Tendr Bílé peklo super, to druhý jsem neviděl, ale popisek na čsfd mi přijde poněkud zvláštní... :D
"Mick O´Brien (držitel Oscara Sean Penn) je šestnáctiletý problémový kluk, který nešťastnou náhodou zabije mladšího bratra drogového dealera jménem Paco Moreno. Je poslán do nápravného zařízení pro mladistvé, kde musí každý den bojovat o holé přežití. Mezitím Paco brutálně znásilní Mickovu přítelkyni. Když se to Mick dozví, hodlá utéct na svobodu a pomstít se."
tendr: ale je to super filmec , teda mě se libil :)
Hledám ten dokument s názvem venku a nějak se nedaří.. Na zbytek mrknu zítra a postahuju.. Díky,díky..
Mužou být i klidně ruzné dokumenty..

16.10.2012, 01:18 |
Tendr thetuky: Už jsem si ten popisek dal dohromady s filmem, takže uznávám svou blbost...

18.10.2012, 19:46 |
Tendr Ještě mě napadl Velký útěk se Steve McQeenem
[ Link ]
[ Link ] ted sem dokoukal tutok a za mě dobrý
Kadel

11.11.2012, 20:04 |
Nora právě teď Nat Geo dokument z věznice na Sibiři
Nora: Bohužel už Nat Geo nemám.. Dříve sem pravidelně sledoval,nejtvrdší věznice v Rusku,USA,vězněm v cizině a nevím co ještě..