Ahoj, řešim problém viz. název.
U jednoho zákazníka jsem instaloval kombinaci AV receiver VSX-921 + Klipsch HD Theater 500. Problém je v tom, že když jsem vše nainstaloval, tak si zákazník usmyslel, že se mu basák ve předu nikam nehodí a chce ho dozadu vedle sedačky, problém je, že natáhnou kabel není možné, protože by byl vidět a to on také nechce. Proto řeším možnost bezdrátového přijmu. Napadlo mě použít Opticum AVS 100
[ Link ] a zapojit pouze audio kanál, máte odzkoušeno něco podobného? díky za info

13.10.2012, 12:52 |
clown to mu nebude vadit ze ma dalsi picovinu, co potrebuje kazda svuj vlastni zdroj a tedy i kabel .. ? navic, kdyz to na sebe musi videt ? takze zasit az ke zdi aby to nebylo videt a zaroven si to jen tak nemohl prerusit, kdyz se zvednes a zastinis to .., takze probel zase s umistenim
ja mel na tohle principu sluchatka od Sennheiseru .. , teda mam a nejak to chodi.. ale ze by to bylo uplne super to nereknu
ja vim, jsme vsichni uplne blby, co si stavime a predelavame baraky a nemyslime na to, ze potrebujem hafo mista na kabely ve zdi :) taky se drbu na hlave, ze jsem pred 10 lety nepolozil do podlahy husi krky, misto reprokabelu,ktery ted uz nepouzivam, protoze jsou tak na efekty ..
zato podle zdi mam 2x ethernet, 2x coax, 2x reprokabel a 1x signal pro sub .. a to jsem chtel rozhejbat jeste 2nd Zone repra :))
nee, on by byl právě podobným zařízením nadšenej, jen aby proste byl ten sub uklizenej vedle sedacky a nebyl moc videt. Ono by to mělo fungovat na 2,4GHz takže to nemusi byt v prime viditelnosti. Ten barak právě koupil a jediný co bylo ve zdi tak kabely na zadní suroundy.