Navštíveno 1991x

v popisu má "Immo off, bypass, vypnutí imobilizeru"
az budes chtit nekomu ukradnout auto :D

12.10.2012, 21:28 |
Ravo Přesně z tohoto důvodu je nutné origo diag zásuvku přesunout jinam a na místo původní dát fake zásuvku, která bude mít na datový linky převedených natrvdo +12V.
Ať se pak těmto bastardům jejich nádobíčko pěkně usmaží a auto zůstane tam kde jsem ho nechal
neuvěřitelný co se dá koupit..
Ravo: jj, akorát bych dodal, že servisu je třeba říci, kde je pravá zásuvka - ono třeba KTSka není levná a dovedu si představit, že by Ti ji dal servis k úhradě :-)

13.10.2012, 01:23 |
JP slušnej vejvar, na eBay to stojí 24USD s poštou:D
Tak stejne se clovek do toho auta musi nejprve dostat :)
tak tak, na ebay za pár korun už pěkně dlouho.
Knightey: Oni ty univerzální planžety taky nestojí balík :-D
Jn, prodavaji se na ruzny zamky a ta sada ve ktere jich je hromada stoji asi 700kč a u inzeratu bylo jeste video,jak se to otvira,kdyz si to koupi uplnej blbec,tak aby aspon vedel,jak na to
To tu vlastne taky nekdo nejaky ten rok zpet postoval ne? :)

13.10.2012, 13:23 |
clown kdyz budu to auto chtit, tak do nej nepolezu pred barakem .. , ale az si ho odvezu do garaze .. :)
a tohle jako fakt funguje jo? Nějaká krabička s vypínačem...
Panove, ale tohle to je vcelku normalni, sam jsem si jeden kus pro Toyoty/Lexuse koupil. Chtel jsem davat dalkovy start + keyless go a bez takovehle veci to proste nezprovoznite (pokud teda nechcete nalepit cip nekam k volantu nebo neco).
Ikdyz je fakt, ze co mam ja, tak to vyzaduje pevny zapojeni na stavu, pak na konektor od immo, atd.
Tohle je uz takovy divoky :D