Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jaké rukavice a ponožky na zimní prodej kaprů?

o Navštíveno 4741x o
o 09.10.2012, 16:36 | M.a.R.i | Upraveno: 2012-10-09 16:37:47
Myslím, že tu tenhle dotaz ještě nebyl :).

Už téměř přes desetiletí mám jako brigádu prodej kaprů na Vánoce, ale zatím jsem měl štěstí na počasí, případně jsem pouze prodával a ve vodě se nerochňal.

Teď je situace trošku jiná, sháním rukavice v kterých lze brát peníze od lidí a sahat do studené vody pro ryby a to i při -20C. Takže v nich musím mít cit,abych mohl vracet peníze a udržel v nich mince a bankovky.

Pro kolegu sháním rukavice v kterých bude moc kuchat ryby.

Kolega pořád kouká po neoprenových např. [ Link ] .

Ale kdysi jsem se bavil s jedním bláznem, co podniká extrémní turistiku a vyprávěl mi o super materiálu, který kdysi sloužil na tepelné izolace domů v USA a posléze se z něj začalo vyrábět oblečení. Tuším, že Goretex? Tak mě napadlo sehnat tyhle rukavice, ale zatím jsem našel pouze lyžařský.

Díky za každý typ, nemám s tím zkušenost.

Dále se hodí typ na nějaké fakt hodně teplé, tenké a ideálně vodotěsné ponožky :). Tuším, že se právě dělají z goretexu.

Cenově tak rukavice do 1000Kč, maximálně 1500, ale spíš do litra. Ponožky do 500.

o 09.10.2012, 20:51 | Kesam
Vlez někam do rybářských potřeb tam májí neoprenky a dají se vyndat prsty maj tam toho dost za 5 kilek :-)a více.
o 09.10.2012, 21:03 | martan01
to M.A.R.I kolik jse denne plati brigadniku u kapru ? Jelikoz vim co znamena zimni prodej venku a i jak o nej stoji brigadnici tak mi toto zajima.
o 09.10.2012, 21:50 | M.a.R.i
500-5000, zalezi na spousta okolnostech :-). Nekdo si vydela i viic. My jsme placeny 1kc za kg a pak mame penize za servis a diska.

kesam: ok, nejak jsem to mu neoprenu neveril, ale kdyz to rika tak zkusenej rybar :-). Potrebu ju v nich vydrzet i 12h v -20 a rachat se ve vode. Tak nevim jestli je to vubec realny...
o 10.10.2012, 07:32 | Lufas
Ještě že už třeti rok neprodavame:-) uplně jsem si vzpomněl na ty mokry,promrzly a smradravy hadry ale přivydělek na konci roku to bylo moc fajn...
My jsme se vždycky ohřívali moooc rumem:-D
o 10.10.2012, 10:58 | PlusOne
Já si pamatuju, jak jeden vykládal reportérce z TV H@vna při jedné z těch jásavých předvánočních reportáží, že když je venku -15, a ta voda má dva-tři stupně, tak je vlastně teplá, a ty ruce se tam ohřejou....

Takovej drsoň asi nejsi, co? :D
o 10.10.2012, 11:07 | nome
hele moc nepočítej že neoprenky za 500- 1000 z rybářských potřeb tě uchrání cellej den, je to spíš na občasné namočení.

Spíš jdi někam do prodejny s potápěčským matrošem a tam se ptej. stejně tak na nějaký ponožky ale spíš bych sháněl pořádně zateplené "gumáky"
o 10.10.2012, 11:29 | P3RF3KT
tak tuhle práci ani za zlatý prase hele :-D
o 10.10.2012, 11:53 | Dudelina
o 10.10.2012, 12:20 | swep
to mi rekni, ze prodas 5 tun kapru
o 10.10.2012, 13:34 | BATMAN
Ohledne tech ponozek co takhle vyhrivane? [ Link ]
Ale ponozky + nabijeci baterie a ses na tom litru...ale ta pohoda v te zime :-)
o 10.10.2012, 13:48 | M.a.R.i
Super, potapeci me nenapadli a ty vyhrivany ponozky vypadaji dobre. Ted jeste ty rukavice

Plusone: chuck fakt nejsem :D

Swep: minuly rok jsem prodal cca 40metraku. A pokud narazis na tu 1kc/kg, tak staci cist. Psal jsem, ze mame taky prachy ze servisu a disek. Takze 1kc/kg je absolutni hovno.
o 20.12.2012, 15:04 | Lufas
Tak jak to jde?:-) je teplo?:-)
o 20.12.2012, 15:14 | zipp
jooo, už mi to došlo...já furt přemýšlel, co to je "disek" :-D myslíš tím dýška, že? :-)
o 20.12.2012, 15:22 | Lufas
urcite jo:-) na tom se vydela nejvic na kuchani a na diskach....
o 21.12.2012, 16:25 | madaros
ty vole 40-50k je teda peknej vydelek za tejden prace,ale musi to bejt strasny v ty kose,to asi radsi zase ozelim par penez a budu v klidu nez tohle podsoupit :(
o 21.12.2012, 22:44 | M.a.R.i
Sorry, jsem negramot, mam zazity, ze disko je s mekkym i :)

Pocasi docela jde, pres den bylo tak -4, uz jsem zazil prodej kapru i v -20, ale to jsem se nastesti mehrabal ve vode.

Madaros: 40-50k si vydelaj ty, co fakt huste obiraj lidi. Na to nemam zaludek. Pokud teda nejedou sami na sebe a jsou jenom brigadnici.

A k tematu, koupil jsem si boty do -40 a ponozky do -40 v aquazone a stejne trosku nohy zebou, ale jse to. Rukavice mam ty neoprenovy, ale clovek ma porad mokry ruce a dost zebou :)
o 21.12.2012, 23:14 | Davados
co si pod ty neoprenovy rukavice dat chirurgicky abys je pod neoprenem nemel mokry?
o 22.12.2012, 00:28 | mr.brain
Mokry ty ruce budou i pod tema latexovejma... ;) Vlastni zkusenost. Staci ze mas teplou ruku a na rukavici jde studena voda a zacne se to zevnitr srazet, sice ne moc, ale zacne.
o 23.12.2012, 13:20 | hanx
kdybych si toho tématu všiml dřív tak bych ti hned poradil vlněný rukavice pod neoprenky (ideálně merino vlna) - vlna hřeje i vlhká (samozřejmě že ne úplně prochcaná, ale pořád lepší než nic pod neoprenem)

Hodně důležitá v takových mrazech je i dostatečně teplá (fleece nebo vlna) čepice, protože když je -20 tak přes hlavu odchází nějak kolem 60-70 % tělesného tepla
o 23.12.2012, 13:28 | Midi34
Mari dej sem prosím link-y nebo názvy a cca ceny , toho co jsi pořídil
díky
(sice nic neprodávám ale v zimě fakt trpím (jsem zmrzlina )
díky
o 23.12.2012, 14:04 | hanx
Midi34 můžeš se mi ozvat na mail a něco zkusíme vymyslet, pokud do sebe chceš něco investovat :-) (norské termoprádlo Devold z merino vlny, outdoorové oblečení norské značky Bergans)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3566 sekund.