Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Dotaz - oprava Já telefonu 4 - pro mobilguru

o Navštíveno 1723x o
o 09.10.2012, 12:21 | Only_One
Půjde opravit toto? Telefon funguje, jej to je popraskané.
A co by to tak mohlo stát?

foto k příspěvku  od Only_One

o 09.10.2012, 12:26 | Kamil
[ Link ] případně H.E.R.O.
o 09.10.2012, 14:44 | Luke_288
zkus člena Antonio. nevím jak je to s touchem, ale já měl prasklý zadní sklo, servis za to chtěl snad 2K, mě to stálo 700,- za sklo plus asi 5minut práce.
o 09.10.2012, 15:44 | Pekys
jako výše, nebo čínu za 800 a přehodit si to sám podle videa na youtube. Není to taková věda.
o 09.10.2012, 15:55 | Antonio
400Kč origo + 70 doprava pri platbe predem - pokud je KO pouze touchscreen
o 09.10.2012, 17:31 | tappaja
Antonio, muzu jeden dotaz? Menil sem digitizer na ipodu touch 4G, digitizer za hubicku, ale ono je to slepeny s displayem, takze vymena na 99% nemozna. Resil sem to koupi digi+display, pak uz to byla malina. Ale mozna budu delat dalsi ipod a stale mam ten digitizer samotnej... Je na to nakej figl nebo je to marny?
Neboj, opravovat na kseft to nehodlam :o)
Diky!
o 09.10.2012, 19:28 | Pekys
tapp: já to měnil v pátek na ipodu, a on se prodává samotnej digitizer? tam pak ale musí zůstat mapy kdyz to rozlepíš.
o 09.10.2012, 20:00 | tappaja
Mno jo, neznalej clovek to koupi (ja) a pak objednava celej set, digitizer+display...
Nastesti to zrovna na ipod touch neni drahy, protoze sdili display s IP4..
o 09.10.2012, 20:25 | Pekys
já právě koupil už celej ten čínskej set, rozdíl v kvalitě nepozoruju, mám vedle sebe tři a řekl bych že je to naprosto shodný, i když je to čína za 800.

Docela jsem se s výměnou potrápil, protože po výměně mi to svítilo jen bíle...nakonec to vyřešili ty plechový nálepky a kovovej plíšek v horní části ipodu.

na netu jsem právě četl, že když to rozlepíš (jako že jsem to na tom křáplym udělal), tak tam zůstanou mapy po prasklinách. A byla tam mapa, takže je to asi k prdu se o to pokoušet.
o 09.10.2012, 20:51 | tappaja
Me to prave rozlepit neslo, prijde mi, ze mezi displayem a digitizerem je oboustranka, proste mi to tam drzelo a i pres nahrivani to proste neslo. A pak stacilo malo a display sel kukat.
Z ciny je vsechno a kdyz porovnam origo display, tak ty z ciny maj studenejsi barvy, prijde mi to jako druha jakkost, ale bez dead pixelu. A me to stalo 500.
o 11.10.2012, 13:08 | H.E.R.O.
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1983 sekund.