Navštíveno 1696x

Zdar. Nastal čas na výměnu mého domacího stolního PC. Chci koupit již sestavenou bednu. Dal jsem si při výběru takovéto parametry: cena kolem 15tis.Kč, procesor i5, RAM 8GB, HDD 1TB, čím více USB tím lépe, rád bych alespoň 4,...... Nepotřebuji žádný komp na hry, z toho jsem už vyrostl. Ale chci spíše komp, který dlouho vydrží. Tenhle se mnou zestárl o 12let :-))) Vybírám z Heureky a dospěl jsem k těmto dvěma:
1)
[ Link ] 2)
[ Link ] Prosím o radu co vybrat. Díky.

08.10.2012, 20:41 |
TUNER Určo bych si poskládal sestavu z vybraných komponent než kupoval hotovou bednu...
[ Link ]

08.10.2012, 23:10 |
Jozzo :-D hodne me rozesmaly ty USB ..a ted k veci
co te vede k tomu ze si chces koupit sestavenou bednu?(neni to vysmech,ale nekteri lide to proste nezvladnou poskladat,ale zase kazdy ma snad kamarada co se druhym stara o kompy a dela tyhle veci )
a taky k cemu to chces? na hry ne ,ale jen tak na internet? to nepotrebujes ale utracet takove penize za takove radoby dobre sestavy ,natoz sestavy s grafikou

09.10.2012, 01:36 |
vypuk Známej teď prodává sestavu(čistě bednu) za 12 tisíc - i7, 8gb ram, 4x 250gb disk, integrovaná grafika, většina věcí prý má záruku 3-5 let. Původně to měl jako server pro stránky ale leží mu to doma :)
Co tě tak rozesmálo na požadavku na 4 USB? Nějak to nechápu...
Možná to, že to už má dneska pomalu i kalkulačka...
Já např. na kancelářském HP mám 6 vzadu a 4 zepředu + ještě na LCD. :)
Myslim, ze Jozzo rozesmal spis maly pocet, nez vysoky ne? :)
Ze 4 USB se davali mozna pred 4 roky...

09.10.2012, 09:56 |
Zdeny60 | Upraveno: 2012-10-09 09:56:59
Aha. Já su z vesnice a mně stačí 3: klávesnice, myš a foťák:-) Není nad to, být skromný.

09.10.2012, 16:14 |
Jozzo přesně tak,4 byl standart už před dávnými lety :D
No ale jak jsem psal, já mám komp 12let starý a každý rok se v novinkách v PC nepohybuju, tak možná proto. No zkrátka čím více vstupů, tím lépe. Konec debaty!
A proč sestavu? Mnoho lidí umí sestavit PC. A mnoho se jich chlubí, že umí a pak jsem si koupil ve nejmenovaný značkový prodejně sestavený tento PC, co 12 let používám a v jiné prodejně, kde mi ho kdysi opravovali, tak mi řekli, že tak, jak to je sestavený, to spolu nemůže kloudně fungovat. To je jedno. Prostě chci sestavu kolem 15tis.Kč a jen se ptám a chci radu, který z těchto dvou si vybrat.