Navštíveno 5273x

Poradí někdo, kam může v Praze člověk zajít si nasbírat vlašské ořechy? Případně nějaké bližší okolí Prahy do 10 km? Díky za tipy ;-)

07.10.2012, 22:17 |
clown woe, dyt to v breznu pomrzlo :( dva roky za sebou ..
bezne mame kolem 100 litru orechu .., vloni slovy 9ks, letos pokrok uz 15, ale sezrano :)))
no nevím jak vám tady, než jsem se přestěhoval, tak i loni jsem měl ze 2 stromů tolik ořechů, že jsem nevěděl co s nima :-D 4 velké pytle ořechů :-D, a to když jsme měl ještě 3 další stromy, bylo to peklo na sbírání :-D
Zas tak hrozné to snad letos není ne?

07.10.2012, 23:18 |
Tendr Minulej rok hromady, ale letos vážně bída...

07.10.2012, 23:56 |
DaveX U nás minulý rok bída a letos hromady :)
okr. NJ je asi víc než 10km, což :-) O víkendu jsem sbíral a ještě není dosbíráno. Je ale fakt, že všichni kolem taky hlásí bídu, já nemůžu soudit, jsem na novém bydlení měsíc :-)

08.10.2012, 10:04 |
Ravo loni megahromady, letos "jenom" hromady - ale je to jižní morava
nejblíž to máš na kladno.... okolo buštěhradu a lidic na celý tý hlavní sou ořechy ;-)
N.P Díky :-) a i ostatním :-)
NP co sem videl tam ty nalety lidi tak tam nezbyl ani orisek..:D:D kdyz tam pojedes HT tak pak odboc jako primo na lidice tam je tky par stromu a njsou tak na rane jak u te hlavni tam by jich mohlo byt vice...
ok, super, díky za rady :-) snad alespoň tři oříšky pro Hightyho najdu :-D Jen v každém bych raději auto než šaty :-D
Z Bubovic smerem na Morinu jsou orechy, ale jinak jako pyroman...

08.10.2012, 22:15 |
Pekys No, loni to pomrzlo hodně lokálně.
Včera jsem byl na stromě a bylo jich tam dost, samozřejmě už je poměrně pozdě, na nějaký velký sklízení. Mám za barákem 4 stromy, akorát se na ně nedá vylézt, jak jsou vysoký, kromě 2, a ty jsem sklepal sousedovejm dětem, aby měli radost. Já si přinesu už vyloupaný z práce :)
Jinak, další stromy máme tady u přejezdu, asi 5 stromů, ale nevím jak jsou na tom, jestli už je někdo nesklepal. P9-Kbely

08.10.2012, 23:55 |
clown tappaja .. jo a lidi jak prasat okolo silnice a v poli ... :) jel jsem tam v sobotu :)