Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Videokamera android?

o Navštíveno 1609x o
o 06.10.2012, 19:43 | HIGHTOWER
Nemáte někdo vyzkoušený nějaký program - aplikaci - na Android, který nahrává video i na pozadí? Když použiji nahrávání u hlavní aplikace, tak po přeskočení na jinou aplikaci se to automaticky zastaví :-(
Chci si nahrávat na tabletu přednášky na škole, ale přitom si zapisovat poznámky, oboje najednou na tabletu...
Klidně placenou, to není problém
Děkuji

o 06.10.2012, 19:49 | Mr.Scully
Co třeba Autoboy Blackbox? Je to solidní program do auta na nahrávání a podle mě jde v pohodě minimalizovat. Bohužel už jsem ho dlouho nezkoušel, tak nevím jistě. Ale takových programů musí být řada.
o 06.10.2012, 20:02 | HIGHTOWER | Upraveno: 2012-10-06 20:04:50
Mr. jj, ten znám a mám v mobilu ;-), byla by to taky možnost no :-D Sice nevím, zda umí HD, co mi umí tablet, byla by to taková poslední možnost, když by ne normální kamera no... Spíš bych fakt klasickou jen kameru nahrávající, ne to lámat přes něco jinačího funkčně ;-)
Jo a podmínka je aby to šlo na Androidu 4.1, sem tam něco nejde :-( Tak zrovna Autoboy na tablet nejde :-(
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3617 sekund.