Navštíveno 2374x

resim ted takovej problem chci si koupit novou TV, 100% podminky jsou velikost kolem 80cm uhlopricka, usb, pripadne na externi disk aby umela prehravat filmy, a rad bych samsunga a cenove do 10 000kc existuje neco takoveho? a plazmu nechci.. :) jinak na netu samozrejme koukam ale sem z toho uz jalovej.. :)

04.10.2012, 20:57 |
CRK to se někdo má, když si kupuje televizi i na hajzl... :)
mam malej obyvak proto ta mala uhlopricka, zase nechci za kazdou cenu velkou kravu a koukat na to ze 3metru.. :)

04.10.2012, 21:04 |
CRK tohle je ale fakt malý, máš to vyzkoušený?
CRK: zase tak maly to neni, byly doby kdy ses koukal na 55 a byl si spokojenej :-)
jinak plazmu takhle malou ani nekoupis, tak muzes byt v klidu ;-)
ze 2,5m máš mít 42"
a jinak si hod na papír produkci Samsunga
levná řada, střední řada, drahá řada a máš jasno hned kam dosahneš

04.10.2012, 21:15 |
Kamil ze tří metrů je naprosto ok 50" (samo při 1080p)

04.10.2012, 21:18 |
CRK MiniMike: je to malý... 4:3 ok, ale širokáč vypadá vždy menší... Klidně může koupit víc jak metr...
Jako Kamil...
BTW plazmu nechceš kvůli spotřebě, vypalování a nebo proste jen tak?
ja koukam ze 2m na 60" a neprijde mi to nejak velky :)
kvuli vypalovani a prej i slusne topi, a proste nechci..:D:D
Ach jo... Pokud teda nechceš poradit, tak 82cm s USB znacky Samsung s cenou kolem desítky - to najde strýček google.
jo poradit chci, no jako najit tu tv s usb neni problem ale pak sem cetl u recenzi ze jim to neprehrav filmy...:/

04.10.2012, 23:44 |
Rajdlos | Upraveno: 2012-10-04 23:47:36
Tuner: je prosim Te tohle alespon trochu pouzitelny?
[ Link ]

05.10.2012, 00:13 |
Tuner#2 | Upraveno: 2012-10-05 00:15:17
thepyroman: Tak napřed mrkni na odkaz v mem profilu a zauvazuj co od TV chceš. Na vzdálenost 3m je 82cm směšné malá a TV se vybírá dle obrazu a ne podle toho co umi přes USB za kodeky, které se stejně neustale meni...
Rajdlos: Známy kupoval LG v 60" a neni to zle. V úrovni cerne to na Panasonicu nemá, ale jinak to neni špatné za ty peníze.
ten tvuj odkaz je pro me strasne zbytecne moc info a hlavne i neznameho.. moje pozadavky jsou to co sem psal vyse samozreme mi jd ei o obraz ale u televize travim minimum casu takze mi staci neco v pomeru cena-vykon..
Mně tedy ten původní dotaz taky nejde do hlavy... ty máš konkrétní představu, které vyhovují na trhu asi tak celkem dva modely, které se navíc liší jen v detailech. Nevím, jak ti můžeme pomoct :-) A 80cm je fakt nesmysl, to je tak do kuchyně.

05.10.2012, 00:51 |
Jujk0 | Upraveno: 2012-10-05 00:56:58
Pred pár dňami som kúpil LG 32LS570S a neviem si vynachváliť. Krásny obraz aj z "hovna" (z obyčajneho 700MB DivX filmu z HDD). Zatiaľ DVBT + interierova antena - super obraz, USB prehravanie/nahravanie, smart blbostky, prehliadač, proste všetky veci, z ktorých pri iných modeloch vždy niečo chýbalo... Na Samsung (konkretne rad 5xxx) som čítal, že tohtoročné TV sú na tom kvalitou obrazu horšie ako minuloročné...
Cena LG - 390€
[ Link ] Ak ti ide len o kvalitu obrazu, tak chvália toto Panasonic VIERA TX-L32E5E
[ Link ]
tak fajn tak klidne vetsi kdyz jinak nedate..:)a samozrejme drazsi treba do 15000kc vejdeme se?

05.10.2012, 13:45 |
Augi Tuner2: Máš názor i na LG 50PM680S?
Augi: nevidel jsem ale obecně úroveň černé je u LG horší a je taková vic do šediva s menším kontrastem něco jako obyčejná řada Panasonicu bez NEO panelu. Za ty peníze tomu ale neni co vytknout.

06.10.2012, 08:54 |
Losky Taky mám už 4 roky plazmu Panasonic 42", HD ready a řeším, zda koupit 50" FullHD a nebo došetřit a koupit FullHD 3D. Doma sice vše na podporu 3D mám (receiver, mmc), ale přijde mi to jakobý slepá ulička a vyhozené prachy:(
řešil jsem to samé Losky, jenže když G30 stála na korunu stejně jako ST30, proč nevzít 3D, samozřejmě brýle dodnes nemám :-) ale BR 3D nějaký mám, snad jednou..

06.10.2012, 09:10 |
Losky | Upraveno: 2012-10-06 09:14:18
Crimson: ono se mi spíš jedná o to, zda případně koupit aktivní či pasivní 3D. Přijde mi to, že je to prostě jen takové zkouškové období, aby zaplácli trh nějakou novinkou za každou cenu. Mě osobně láká spíš pasivné verze, co má třeba LG. Brýle jsou téměř zadarmo:)Hlavně chci něco do 20tis. Víc do TV nedám.
S 3D bych to nehrotil, je to sice fajn věc, ale těch filmů tolik není. Já si koupil 3D televizi, protože to byl špičkový model za pár korun, o 3D mi nešlo. Brýle za dvojku jsem nakonec se skřípěním zubů dokoupil taky a zatím viděl asi tři filmy ve 3D, víc ne :-)
ono kdybys pročet nebo vyhledal tady na foru "ST30" "G30"
tak by ses tam dočet, že 3D modely maj mít údajně lepší obraz než stejný model (panel)ve 2D