Navštíveno 1468x

Muze mi nekdo poradit, jak dostanu sablonu HTML na domenu? Mam pres WEDOS a vubec nevim jak na to :(( Popripade jak do domeny nasroubuju flash stranky.

04.10.2012, 13:14 |
AR ;) pomocí FTP? Hele ale upřímně, pokud nevíš která bije tak se na to vyser a raději to někomu svěř.
PS: nenahráváš to na doménu ale na server kde máš vytvořen hostingový prostor.
:D nj litam v tom slusne :D Ale uz vim ze se to dava pres FTP na server poskytovatele, uz to tam i nahraju, ale na me domene je porad uvodni kec poskytovatele :( tak nevim...

04.10.2012, 13:19 |
AR tak buď ctrl+f5 a nebo si to nahral mimo document root, ve vetšine případů se to musí nahrát do adr "web" který by tam měl být, ovšem záleží na poskytovateli.
Tak ctrl+F5 pomohlo :) Ale zobrazuje se mi jen text, ktery jsem upravil primo na strankach poskytovatele v nejakym editoru :( a sablonu kterou mam skopirovanou presne v tom adresari kde to ma byt. Jinak je vse kompletne smazane, tak nevim odkud si to bere zdrojovy kod.

04.10.2012, 14:17 |
AR z document rootu ;)
kua :) vubec nevim vo co go, skoda ze nikoho neznam kdo v tom trosku umi.A jak zaridim aby to nebralo z document rootu, ale z toho kam to rvu ja.
Document root u hostingu nezměníš. Prostě to zkopíruj do adresáře, ve kterým to má bejt a nespekuluj, proč to nebere odjinud :-) Bejvá tam jen jeden, obvykle "www", řekl bych, že to fakt nejde zkurvit a zkopírovat jinam ;-)

04.10.2012, 15:13 |
AR mr.scully: divil by ses kolik lidi to rve přímo do rootu hostingu a pak se vztekají že jim to nejde
Delal jsem vsechno dobre ;) Bylo to v nastaveni poskytovatele, porad se sweb smeroval na nejaky miniweb. Tak ze vse funguje. Akorat mi nejde flash :(

06.10.2012, 12:06 |
AR tak chyba ve flashi...ten interpretuje prohlížeč, s tím nemá hosting nic společnehé