Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > rekonstrukce panelového bytu

o Navštíveno 2165x o
o 01.10.2012, 10:23 | AllInOne
Za pár měsíců se chystám zrekonstruovat byt v OV, velikosti 3+1 a rád bych pochytil pár rad, tipů apod.
A protože na toto nejsem moc šikovnej, nejspíš budu schánět nějaký kontakty po známejch atd.

Byt bude kompletně prázdnej, bez podlah, prostě holej.
Chci tam: nové rozvody elektřiny, vybourat z kuchyně větší díru ve zdi do obýváku, vyrovnat zdi, vstupní dveře, sanitu (vana, umyvadlo, wc), podlahy, kuchyňská linka apod, malování...

1) rozvody elektřiny - tam není asi co řešit

2) vybourat zeď - do zdi v kuchyni chci udělat díru o velikosti cca 3x2 metry (je to panelák), zeď je prý nosná, stavební povolení bude potřeba

3) podlahy - kdo co dával, co doporučíte? Přemýšlím, že dám všude vinyl,ale rád si nechám poradit

4) vstupní dveře + zárubně - rád bych nějaké lepší vstupní dveře (lepší - čti bezpečnější)

Samozřejmě na všechny tyto položky mám nějakej rozpočet, takže zase něco rozumnýho v poměru cena/užitek

Budu rád, kdyby někdo doporučil prodejny, třeba i jedince, kteří toto provádějí a jsou z BRNA nebo OKOLÍ BRNA.
Byt se nachází v Brně.

Tak kdo co máte doma? :o)

Díky, AllInOne

o 01.10.2012, 10:55 | bawor
Kámoš dělá elektriku na soukromo předělávky elektriky v paneláku dělají pořád, ale je potřeba se domluvit trochu dopředu. Kdyžtak kontakt na něj je 605 777 343

A tu kuchyň kdyby nevadilo, že to je bez papíru tak brácha je stolař a po práci si může dělat fušky pro sebe takže by to vyšlo o dost levněji než přes nějakou firmu a spotřebiče si vybereš podle sebe teď dělal doma kuchyň tak není problém poslat fotky nebo se podívat kdyby si měl zájem napiš mě na meil Goczalmartin@seznam.cz
o 01.10.2012, 11:05 | nome
podlaha do panelaku vinil, pokud budešě ahánět dveře (bezpečnostní) tak zauvažuj o tomto [ Link ]

pokud budeš chtít řezat do nosné zdi tak počítej že budou dlat docela ofuky a jestli seš někde ve spodu tak moc šancí nedávám. Nedávno řešil kamarád v Líšní v 4 patře z 8 a tak tak ...

o 01.10.2012, 14:28 | Dudelina
Jestli máte klasickej modul cca 3,6m, tak do toho dělat 3m díru - to bych pochyboval, že někdo povolí...
o 01.10.2012, 15:15 | Mr.Scully
Vinyl je super na údržbu, ale jak už jsem psal v jiném vlákně, jsem zklamaný, jak je studený a to určitě nemám nějaký nejlevnější. Mám v bytě tři druhy podlah (bohužel) - laminát, pak plovoučku s takovou dřevěnou vrstvičkou nahoře a pak vinyl - a vinyl je nejstudenější, zřetelně.
o 01.10.2012, 15:20 | walish
Co se týče kuchyňské linky či nábytku obecně, tak v Brně asi není třeba přemýšlet od koho,ne? ;):)
o 01.10.2012, 15:49 | Lukaash
add otvor v nosné zdi : řešili jsme poloviční rozměr (1500x2000) a dle statického posudku byla potřeba ocelová I výstuha ... nejvyšší patro panelového domu.

add podlahy : kromě koupelny a předsíně máme v celém bytě lepenou průmyslovou mozaiku (americký ořech) s olejovaným povrchem ... trochu náročnější na údržbu a náchylná k povrchovému poškození, ale na druhou stranu je pevně spojená s podkladem, působí živě, voní a není studená :-)
Pokud mne nebude příště tlačit rozpočet, aplikujeme ji zase :-) (kompletní pokládka včetně lišt vycházela na cca 1500,-/m2 + nivelace).
o 01.10.2012, 20:05 | AllInOne
Díky chlapi. S tou zdí jsem zvědavej....
Walish - no, tak moc jasný to není....:-) hm?
o 01.10.2012, 20:14 | rover (WoodTech)
Jsem schopen posloužit . Bud jako firma na klíč komplet všechno nebo i dílčí věci osobně s doporučením na ostatní práce....
o 01.10.2012, 20:40 | walish
AIO: Přesně toho chlapce nade mnou jsem měl na mysli :)
o 05.10.2012, 11:44 | AllInOne
ááá, díky! :o)
rover, jak to bude aktuál, ozval bych se!
Děkuji!
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3919 sekund.