Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Kde koupit trička do véčka?

o Navštíveno 2227x o
o 01.10.2012, 09:46 | Mr.Scully
Nějak si v poslední době nemůžu vybrat trička, designově mi sedí spíš ty nenápadnější třeba z C&A (přeci jen už nejsem puberťák), ale výběr je stejně mizivej. Konkrétně by mě zajímaly trička s výstřihem do véčka, protože mě opticky zeštíhlujou :-D Mám na mysli takovej ten modernější střih, upnutější a delší. Kde je nakupovat? Ani na tom blbým aukru snad nic není (až na dvě eMka)...

o 01.10.2012, 09:55 | walish
No nevím teda, jestli Tě upnutější triko zeštíhlí :))
Jinak co Marks&Spencer? Mám pocit,že tam takové byly
o 01.10.2012, 09:56 | Freerider
Občas New Yorker, C&A - párkrát jsem tam něco koupil, ale je pravda, že když chceš něco normálního, je to bída....
o 01.10.2012, 10:00 | Midnite
Měl jsem také krizi, kde nakoupit trička a kalhoty. V Olomouci nikde nic, ve Zlíně také ne, tak jsem jel s přítelkyní do Olympie v Brně a nakoupeno bylo hned. Chce to prolést obchody a zkoušet no. :)
o 01.10.2012, 10:11 | Mr.Scully
Marks & Spencer je zajímavý tip, tam už jsem dlouho nebyl, měl jsem pocit, že je předražený. Mrknu tam ;-)
o 01.10.2012, 10:14 | Freerider
Midnite: tohle je u mě právě problém - já úplně bytostně nesnáším nakupování hadrů. To je pro mě za trest trestů.
o 01.10.2012, 10:16 | walish
Freerider: To jsme na tom úplně stejně :))

Jinak u M&S kupuju vždycky rifle za 400-500,-,takže bych neřekl,že je předražený :) A nejlepší je to, že tam strávím tak 5min, protože jdu jen k regálu,vezmu stejnou velikost, vyzkouším a mám nákupy z krku,takže za mě fantazie :)))
o 01.10.2012, 10:19 | tommas
Trochu OT, ale já vždycky vlezu do Letňan až když už nemám skoro co na sebe a řeknu si, že musím koupit minimálně třeba 3x triko, jeden svetr a kalhoty. A za hodinku mám nakooupeno. Když jenom tak bezcílně bloudím, tak nekoupím nikdy nic.
o 01.10.2012, 10:24 | Mr.Scully
No já nakupuju hadry vcelku rád, protože mám nakoupeno nejpozději do deseti minut (obvykle tak 1x tričko, 1x džíny). To samý s botama, do deseti minut nejpozději mám vyzkoušeno 10 párů a jedny z nich prostě beru. Oproti neskutečně otravnému nakupování s rodičema v dětství je to ráj :-)
o 01.10.2012, 10:35 | CervinVega
akorat jsem byl v Parndorfu (outlet v Rakousku, 40km od Vidne, oproti Hatim&pod parodiim na outlety skutecne vyber a slevy), pak cestou v Italii Palmanova outlet a paradoxne nejlepsi kaufy a komfort nakupu byl primo v centru Verony, takze jestli se chces jeste ohrat&projet :-)
o 01.10.2012, 10:47 | Midnite
Freerider: já také, ale když už nemám co nasebe, tak si zase nakoupím věci na rok a mám pokoj :)
o 01.10.2012, 13:08 | Mr.Scully
CervinVega - jakožto západočech bych uvítal spíš nějaké outlety kousíček za západníma hranicema, 500 kiláků pro hadry nepojedu :-) Navíc nejsem člověk, co se honí za značkama, takže je mi jedno, jestli je to to Adidas nebo Made In India, chci jen, aby tričko bylo hezký a něco vydrželo...
o 01.10.2012, 13:11 | muSlim
2 Mr.Scully: Pandorf je ale o niečom inom, tam sa vyplatí zájsť. Na kole som tam prechádzal asi 12 minút, to je neskutočné Outlet mestečko :-)
o 01.10.2012, 13:35 | Mr.Scully
muSlim - no pokud dám 3500 Kč za benzín a strávím tím minimálně jeden pracovní den (spíš víc), tak to by tam musely bejt trička Adidas za padesátikorunu, aby to mělo význam :-) Jasně, ono se to vrátí na dražších věcech (kabát atd.), ale to mě teď moc nezajímá, radši bych si nákup triček vyzkoušel u nějakého outletu, který je trošku blíž Plzni :-)
o 01.10.2012, 13:58 | .mycTD
nebo tam muzes jet na kole, jako muSlim :-)
o 01.10.2012, 14:22 | nome
no to by pak možná ani už nepotřeboval ty "zeštíhlující" :-)
o 01.10.2012, 14:59 | muSlim
2 .mycTD: :-DDDDDDDDDD
o 01.10.2012, 16:17 | Midnite
Mr.Scully: no jestli teda chceš trička Adidas, tak hodně štěstí :D
o 01.10.2012, 17:30 | Mr.Scully
To jsem jen tak plácnul, mně je jedno, co je na tričku za nápis, jen jsem si všimnul, že jeden z outletů (už se nepamatuju který) je přímo Adidas ;-)
o 01.10.2012, 17:44 | walish
Jestli to nebyl Adihaš :)
o 01.10.2012, 19:40 | Pekys
Mr.Scully - za hranicema na západ je nejblíž Ingolstadt Village [ Link ]
o 02.10.2012, 14:40 | Losky
Nakupování hadrů taky nesnáším. Teda spíš kalhot a mikin. Protože na mě pasujou každé dvacáté džíny:( Mám trošku silnější stehna po fotrovi a když se dnes dívám na náctileté kluky co mají nožičky jak normální člověk předloktí, tak to nechápu co to je za chcípáčky:)))
A sehnat mikiny je taky docela problém:( Většinou se mi líbí třeba různé streetové mikiny, ale dávat za mikiny 2,5 tis, tak to mě ani nehne:)
o 02.10.2012, 15:19 | Lubak
jj s riflema a kalhotama obecně mám stejnej problém jako Losky, silnější stehna a když mi jsou přes stehna tak v pase to pak vypadá hrozně.
o 02.10.2012, 18:13 | Borik2
jako nade mnou...úplně přesně...
o 02.10.2012, 20:20 | Losky
kalhoty jsou pro mě nocni můra. Je těžký sehnat kalhoty přes stehna a aby v pase byly akorát. mám 178 cm, 80 kg, tak žádný extrém nejsem, ale dnes se vše dělá snad na děti a navíc hnáty mám po otci a s tím toho člověk moc nenadělá. při běhání atd stehna nabývají na hmotnosti, takže nezbývá než začít makat na hořejšku, ale kalhoty to nevyřeší:( zkusím si troje džíny a týden z toho mám mindrák
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.9334 sekund.