Navštíveno 2500x

Chlapi včera mi klekla Plazma, Power po zapnutí zabliká zeleně a pak už bliká nepřetržitě:
červěně 7x pausa - 7x pausa - 7x pausa ... furt
nejspíš zdroj co ? googluju a koukám že to má hodně lidí
Evidentně zdroj a koukám, že to fakt má hodně lidí. Doufám, že se to fakt týká jen 42", jak píšou...
ozzy ma 42"? ja myslel, ze jsi bral 50"...
No to je pěkný :( nemáš to ještě v záruce? Vždyť se to tu řešilo vcelku nedávno, ne? Nebo to tak letí? :-/
Vadný zdroj. Ceny letí dolů, tak se používají levnější a levnější kondíky a navíc kolísání sítě tomu taky nepřidá. Kolega minulý týden u sebe v domě naměřil od 230 - 250V a to už je fakt sakra na pováženou.
to to zdechlo docela brzo ne?na uzasneho panasonica..o))
už jsem volal do BELSu (servis Praha 8), je to prý první ST30 o které ví, není to zdroj ale nějaká deska napájení,
super ochota, do 3 dnů přijedou a na místě vymění, v záruce samozřejmě, dyt mi jede od Dubna.
aspon , že to nemusím nikam tahat uf !

01.10.2012, 12:03 |
Tuner#2 | Upraveno: 2012-10-01 12:03:28
No však říkám zdroj, akorát dneska se nikdo kor v záruce nebabrá s letováním jiných kondíků, tranzistorů, odporů, ale řeší se to výměnou celé desky...

04.10.2012, 17:47 |
Crimson | Upraveno: 2012-10-04 17:48:10
OPRAVENO:
tak to nebyl ten plošňák napájení ani nic se zdrojem,
ale úplně ta největší deska, co je po straně na výšku přes celej panel plazmy,
výměna trvala asi tak minutu > 8 šroubků a konektor
já měl ale za to, že Plazma se nesmí pokládat, a my jí plácli normálně sklem dolů na sedačku,
a pak už to jelo, el.šroubovák vr vr vr vr, no ve mně byla malá dušička..
oni se s tím ale neprděj, za den jich objede několik prý !
je vidět, že kurvítka makaj :-)
No jestli je to ta největší deska, tak to je skoro ta nejdražší věc, ne? :-)
Docela by mě děsilo reklamovat plazmu a někam ji vést nebo nedejbože posílat. Jsem rád, že přijedou :-)
A hlavně doufám, že se to netýká GT30 :-)

04.10.2012, 18:10 |
Crimson | Upraveno: 2012-10-04 18:11:41
Oslovil jsem 2 servisy a oba, že okamžitě přijedou, takže tak to asi dnes funguje.
A chceš zkazit náladu ?
Povídám jestli jsou na to náchylné ty ST30 a on že to je jeho první
ale nejvíc, že měl těch s tím Satelitním tunerem > GT30, ty prý odcházej jedna za druhou..
Ozzy: aby taky ne, když se jich prodalo asi 100* vic nez rady ST ktera moc po akcích nebyla... Tohle je holt dan za to kolik to stojí a kam to vse směřuje :( jen bych rad podotknul, ze to neni jen doména Panasonicu, ale všech firem bez výjimky.

04.10.2012, 18:35 |
Jozzo tuner: do 240 je to v normě,zbytek může dělat když je blízko trafa na začátku větve
S tou trafačkou mě nestraš, já jí mám hned za oknem :-)

04.10.2012, 19:40 |
Jozzo změř napětí v zásuvce :D
ještě k těm Plazmám, já myslel, že se nemají pokládat,
a on ji normálně položil sklem dolů na deku,
prý to není problem.. že snad by se tak neměla akorát převážet !
Protoze ten panel je pomerne tezkej a pri preprave by moh propruzit a prasknout svoji vahou.
Kdyz se to opatrne polozi tak no problem.

05.10.2012, 16:34 |
Sau Toto platí předpokládám kvůli tomu, že při převozu sů všemožné otřesy a vibrace a to by plazma položená naplocho nemosle ustát. Doma ste s ní ale (hádám) nijak při tom položení sklem dolu netřásli atd., takže sa jí nemělo co stat.