Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Poradte satelit

o Navštíveno 1358x o
o 30.09.2012, 19:02 | Spirit
Prosím poradte jakej mám koupit satelit.Chci ho na chalupu a vubec nevím co pořídit! stačí mi základní programy ale nechci zase neco dělat dvakrát takže klidně připlatím aby byl dobrej a na delší dobu dík moc za radu

o 01.10.2012, 07:21 | Only_One
pokud by sis koupil zvlášť parabolu, tak mám na prodej kartu skylink a přijímač.
[ Link ]
o 01.10.2012, 10:49 | Tuner#2
Pokud chceš aby to něco vydrželo, tak jednoznačně HD box s DVB-S2 tunerem, hliníkovou parabolu 80cm a kvalitní konvertor. Takže třeba:

Satelit Technisat Technistar SIR
Karta Skylink standart HD Irdeto
Parabola 80cm AL media line
LNB monoblok Inverto

K tomu nějaký dobrý koax (Draka, Belden), dva F konetory a držák na zeď či případně stožár na střechu.
o 03.10.2012, 22:13 | cob1,2HTP:)
kabel jedine commscope... + kompresni Fka
o 04.10.2012, 08:10 | Squere
to cob1,2HTP:): co tě vede k takovýmuhle názoru ohledně CommScopu? kompresní Fka samozdřejmě (alespoň ven), ale to je u běžnýho člověka problém aby si kupoval kleště za pětikilo :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1668 sekund.