Navštíveno 2019x

28.09.2012, 10:04 |
Drtič Jelikoz provozuji hospodu, tak v souvislosti s metanolovou aferou zjistuji, kdy byl chlast vyroben, abych mohl prodavat stare nenacle lahve. Vi nekdo, kde zjistit stari Jagermeisteru, Finlandie? Potrebuju presne, ne ze by tam mozna mel byt nekde neco. Co presne a kde to na lahvi najdu a co to znamena. Vi nekdo? Vetsinu veci jsem si dohledal, tyto lahve ale ne.
Diky. Mam rad nas stat :-)

28.09.2012, 10:27 |
CRK kdyby něco, tak to udělej, jak radili na nově. Novej chlast nalejt do starejch lahví :)
Na flasce by mel bejt kdo to sem dovazi, vcetne telefonniho cisla. Nebo zagugli a zavolej jim.

28.09.2012, 12:04 |
Drtič lostros: To se týká božkovských věcí a fernetů + věci, co dováží. Jagera ani Tullamorku ne. Hledal jsem, gůůglil jsem, radil se s hospodskýma a nic. V pondělí asi nebude problém to zjistit, ale to už je pozdě, pač víkend před náma
Tak na vikend kup novy flasky, pak si to dodatecne zjistis a dopijou se pak...

28.09.2012, 12:15 |
Drtič Problém je, kde je koupit. Obchodáky u nás nemají, protže je ještě nezavezli novýma a rok 2011 také ne. Jinak bych to samozřejmě udělal. Sklady zariglované, kor když je svátek.
Byt majitelem velkoskladu, asi bych mel dnes a i zitra otevreno. Kor den po skonceni prohibice...
Mno tak budou pit neco jinyho...

28.09.2012, 12:47 |
Drtič Tam bude asi problém ten, že ještě nemají zavezené od likérek, případně nemají vystavené ty rodné listy či překolkované, či co se to bude dělat. Myslím, že vydělat chce každý. Jinak problém je ten, že jelzina, vaječňák a podobné sračky nikdo nepije :-)
Hlavni problem je, ze se obednalo 20 mega kolku a tiskarna zvladne jen 2 mega za den. Takze jeste chvilku bude tezkej nedostatek:)
tak co jsem pochopil, tak na některých lahvích je uvedeno datum výroby, takže pak vlastně není co řešit a dá se v podstatě dolejvat :-D, tohle dle mě neuhlídají v hospodách, prodejci celých lahví budou mít v tomto směru smůlu
druhá možnost je to dohledat/dozjistit od výrobce či dovozce dle č. šarže na láhvi či v dodácích. Ale svátek, víkend, takže to je tak až v pondělí...
No a nové kolky? :-D Srandisti, staré, ale jen nápis na kolku NOVÝ :-D ochrana jak stehno... Max. Becherovka lemon 19% no....

29.09.2012, 04:05 |
Drtič tak nakonec jsem objevil doma par starsich kousku, ktere mi lezi i nekolik let na polici, tak jsem to vyresil tak. pit nakonec bylo co. u finske jsem se nakonec aj dovedel, kde hledat. musi se podivat skrz sklo na zadni stranu etikety.

29.09.2012, 04:05 |
Drtič tak nakonec jsem objevil doma par starsich kousku, ktere mi lezi i nekolik let na polici, tak jsem to vyresil tak. pit nakonec bylo co. u finske jsem se nakonec aj dovedel, kde hledat. musi se podivat skrz sklo na zadni stranu etikety.