Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > technické OT: problém s Android 3.2 Honeycomb

o Navštíveno 1402x o
o 27.09.2012, 14:59 | m
ahoj chlapi,

mám tablet (archos) ve kterém je android 3.2 honeycomb - tablet má bluetooth, kde normálně spáruji gps modul k navigaci, ale gps modul (od nokie ld-4w) se mi ne a ne připojit a fungovat jako viditelný zdroj gps v navigacích v tabletu - jakoby to nekomunikovalo přímo s tímto zařízením - přitom když na stejné navigaci v telefonu nokia to používám stejně přes BT k LD-4W jede to bez problémů. Neřešil někdo stejný problém, nějaké řešení?

díky moc všem... ;)

o 27.09.2012, 15:22 | Area51
A jinde než na Nokii ten GPS modul funguje? :) Měl jsem kdysy HF od SonyEricson a to jiná značka mobilu dokonce ani přes BT nenašla :-D
o 27.09.2012, 15:43 | nome
tahle GPS ti bude chodit pouze na symbianu
o 27.09.2012, 16:32 | m
nome: poslal jsem ti mail, diky :)
o 27.09.2012, 16:37 | m
je mi to divny, napise to sparovano, ale nepripojeno a navigace mi ho nabidne jako gps signalni zarizeni na vyber, ale i po jeho vybrani se to nepripoji a nepripoji :(

v podstate se to tedy jenom sparuje a tvari jako gpska, ale nejde to k ni pripojit :(
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3628 sekund.