Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Samolepící těsnění do oken profil D

o Navštíveno 1965x o
o 26.09.2012, 10:41 | Milhauzz
Ahoj ahoj,

zima se blíží, a jelikož sem jeden z mála, kterej nemá plastový okna, protože sem na ně ještě "nenakradl", tak musím vytunit starý okna. Některý už mám vyřešený a rozdíl je znát.

Ví někdo z vás, kde levně (schválně nepíšu nejlevněji) sehnat gumový samolepící profil D v rozměru cca 8-9×5-6mm?

Zatím se mi daří najít v metráži od 11 do 13kč/bm.

foto k příspěvku  od Milhauzz

o 26.09.2012, 11:18 | tomi666
řeším na baráku úplně to samé, staré dřevěnky, někde už docela fugy jak do zadku, na plasty zatím není.. po úvahách asi taky profil D, potřebuju nějakých 65m..

nejlépe asi nějaké stavebniny někde v okolí, případně na někoho, kdo odebíra ve velkém a využít nějakou jeho slevičku. U nás máme takové malé komunistické železářství ještě a tam ho maj 14,-/m
o 27.09.2012, 11:09 | Petr_at
Koukni na okentěs.
o 27.09.2012, 12:47 | Milhauzz
Tam jsem koukal, ale nic od nich nekoupím, živnostník sice sem, ale nejsemzapsanej v OR. Smolík :(
o 27.09.2012, 13:24 | shamania
Tohle jsem kupoval v bauhausu a jemu podobnym.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3637 sekund.