Navštíveno 1349x

25.09.2012, 22:53 |
dolph Ahoj. Lepsi nadpis me nenapadl :-)
Existuje nejaka levnejsi varianta nez 3M folie? Nemyslim zrovna folii z aukra. Neco kvalitnejsiho a ne za cenu 3M.
Diiky
Oracal, a nebo macek Ti sezene cinskou, ktera udajne prezije i apokalypsu ;-)
U nás prodávají vietnamci ruli 150x100 cm karbónovýho zázraku za 500Kč. Polepil jsem s tím poškrábaný madla ve dveřích a drží to, vytvarovat to šlo krásně.
Kamarád co mi to doporučil tím má nějaké exteriérové věci (snad někdo i střechu) a zatím (3-5 měsíců) jim to drží.

26.09.2012, 08:16 |
macek Rajdlos ty ses vazne hloupej clovek c o si ani nevidi na spicku nosu vubec si to nepochopil :-)))

26.09.2012, 10:10 |
dolph Rajdlos: topic nize jsem cetl :-) S tou mackovou folii jsem uz delal a preziva uz rok na kapote i strese, ale ted mam delat komplet auto a na to bych pro zichr pouzil neco lepsiho.
Jinak folie u wietvi je to stejne co na aukru?
dolph: ja nepsal nikde, ze vsechny cinsky stoji za prd, to pozor ;) Cinani uz ji umeji taky udelat v rozumne kvalite se vzduchovymi kanalky a kvalitnim lepidlem. Jen proste nemaji treba takovou roztaznost jako ma treba 3M. Ale srovnavat kvalitu cinskych folii a vydrz s 3M nebo Oracal, to muze rict opravdu jen naprostej pitomec (viz jine vlakno). Jde o to prave, ze ty na dalku ani kvalitu poznat neumis, ty folie se tvari temer vsechny stejne na oko. Ale prace s nimi je uplne jina, nektere se trhaji po zahrati, nektere krabati na slunicku, u neketrych nejde vytlacovat vzduch atd atd. Zakosi by mohli vypravet proc si nakonec jdou prave koupit treba 3M ;-) Jinak taky mame za sebou celopolep a po roce a pul se nic neloupe. Kvalitu lepidla poznas na namahavych mistech jako jsou prolisy narazniku, RZ atp. Ne na rovne strese nebo kapote. Tam drzi temer cokoliv, kdyz to nekdo podmazne lepidlem/primerem.