Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Prosím o doporučení diagnostiky na citroen xsara 97

o Navštíveno 3208x o
o 25.09.2012, 21:58 | FlasH AHC
Zdravim
Mam dotaz. Hodně mi chodí chyby na řídící jenotce a už mě fakt nebaví jezdit na smazání. Mam to zadara,ale člověk nechce pořád otravovat a neni to ani řešení.

Napadlo mě toto
[ Link ]

[ Link ]

[ Link ]

kámoš si to první koupil na opla tigru a je spokojený,ale trochu se bojim,aby mi to nepřeházelo jednotku a pak by to nemuselo jet atd.

Shánim něco opravdu jen na smazání chyb a tohle mi příde dobrý a cena je taky slušná.

Co na to odborníci?
Může mi to poškodit řídící jednotku??

Díky

o 25.09.2012, 22:06 | dj.DEKL
OT: Neni jednodussi opravit auto, aby to jezdilo bez chyb?
o 25.09.2012, 22:13 | FlasH AHC | Upraveno: 2012-09-25 22:14:31
dj.DEKL: dělá mi to řídící jednotka lpg od AG . Občas se rafnou a auto začne škubat. A chyb jak máku. Po smazání byl klid. Je to tim plynem a dělá mi to tak 2 měsíce . Předtim to bylo tak nějak v pohodě.
Auto při sešlapnutí plynu k podlaze začne cukat a netáhne. Pořád někoho otravovat nechci na vymazání,víš jak
Díky za odpověď,ale někdo jiný ?
o 25.09.2012, 22:35 | LordPeytl
Lexia 3 / Peugeot Planet 2000 (cina za 2k5 z ebaye) - u tvoji stare mrdky bude asi potreba jeste redukce na 30pin.
o 25.09.2012, 22:57 | FlasH AHC
LordPeytl: stará je ,ale mrdka to neni,vozí mě z A do B a celkem spolehlivě :D Jj lexii už mi někdo psal do meilu
na nový nejsou love a dlouho nebudou .
Díky
o 25.09.2012, 23:09 | Paczqo
Kvuli chybam od plynu v Jeepu jsem si koupil autosnap cr800 jsem maximalně spokojenej vyšla mě zhruba na litr a funguje perfektně.
o 25.09.2012, 23:20 | FlasH AHC
Paczqo: moc díky,je to přímo na auta,nebo universální ?
Musim to prozkoumat,protože vady mi dělá právě plyn :(
Jezdit levně je hezký,ale kdyby to byla pravda :D
o 25.09.2012, 23:25 | pepe689
no udelas par beden par basaku premotas a mas hned na novou karu
o 25.09.2012, 23:31 | FlasH AHC
pepe689: :D ,bedny nedělám,zatim nemotám ,takže nová kára v nedohlednu :D
auto je v cajku,ale proč se nemá ráda jednotka benzínová s plynovou,když před rokem 2005 se rádi měli :)
Vymazat chyby a pohoda.
o 26.09.2012, 13:00 | Paczqo
To je přimo na auta resp ma v sobě uložené kody hromady automobileka je odzkoušená i na poeugeot 806 postarší typ s 1.8 a LPG.
o 26.09.2012, 13:57 | FlasH AHC
Paczqo: jj koukal sm na netu že je opravdu do tisíce sehnatelná. Prosimtě jak poznám zásuvku na řídící jednotku ?? nebo kam se to píchá :D
musim trochu naštudovat. Právě že mam rok 97 a je to LPG taky 1.8. a to bude i nastavovat i lpg nebo jen benzín. sem trochu mimo zase :(
o 26.09.2012, 14:14 | Only_One
LPG má svojí jednotku (pokud máš modernější LPG:-D) a pokud máš problém jak píšeš, měl bys šlápnout na krk tomu kdo dělal plyn, ať vymyslí a provede nějakou emulaci ať to funguje jak má
o 26.09.2012, 14:26 | FlasH AHC
Only_One: nojo ale až teď,to je divný. Už sem mu psal,a mrkne na to,ale osobní diag . se určitě hodí. Když mi udělal plyn v roce 2005 tak to jezdlo "nekecám" líp než na benzín. LPG stálo kolem 11kč za dm3 .. Ale teď to zlobí tak 2měsíce.
Přepnu na benzín a žádný cukání a táhne jak má.
Musim najít ty konektory.. nevíš kde jsou?? ;)
o 26.09.2012, 14:27 | Only_One
čili z toho -> seřídit plyn. Může být chudá směs, špatnej tlak reduktoru, ucpané sítka..
o 26.09.2012, 14:35 | FlasH AHC
Only_One: jj díky
LPG mam vlastně magic3 ale řídící jednotka je AG. Na tu si montér nemůže stěžovat.
Uvidim jak to dopadne. dám info
o 26.09.2012, 14:51 | radek.613
Jako řešit problémy chodu motoru a jeho vady tím, že budeš neustále mazat diagnostikou kódy, to je tedy řešení hodné fakt švejka.....
o 26.09.2012, 15:07 | Darker
Xsaru diagnostikujes jenom s Lexii/Planetem... zasuvka by mela byt u pojistek, myslim
o 26.09.2012, 19:14 | marlag
vyčisti si sítka, jak píše O_O a bude klid
o 28.09.2012, 17:50 | FlasH AHC
všem: vyřešeno. Chyby dělaly svíčky. Koupil sem svíčky na lpg přímo brisk silver. Díky tomu asi,podle toho co mi dneska řikal mechanik se dostávala špatná směs do lambda sondy,ta házela chybu... Lpg sítka byly opravdu zanesený.
Kopuil sem NE-lpg svíčky Brisk Berilium,nebo ytrium a pohoda. Jako dříve,možná živější.
Kabely ke svíškam sem kupoval přes známého,od firmy Sentech.. uvidíme jak vydrží proti championum :)

Díky všem, aspoň už vim kde je konektor na jednotku a taky když to cuká,že je zanesený sítko.
Vadu házela lambda a už je klid ,svíčky mam na stole nový skoro nejetý a k ničemu :(
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 1.6096 sekund.