Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > problém 3M DiNoc folie

o Navštíveno 1660x o
o 25.09.2012, 16:45 | MARWiN
Čaute, určitě se tím už někdo zabýval, protože půlka republiky má auto polepený carbon folií... Jak to správně nalepit, aby se mi to nezdrclo? Lepil jsem na trošku zakulacený díl v interiéru auta, vše se zdálo krásný a v pořádku, pak jsem auto nechal před prací půl dne na sluníčku a ta folie se docela nechutně zdrcla, tam kde byly rovný místa docela ok, ale v tom zakulacení,kde se za pomoci horkovzdušky nahřívalo se to prostě zkrabatilo a je to tak hnusný, že to musím oškubat dolů... nemá někdo tip jak to udělat, abych se tomuhle vyhnul? Už jsem tak zničil kus folie a není to zrovna levná záležitost, takže budu vděčnej za každou radu. Díky

o 25.09.2012, 17:53 | Brnďa
ja v interieru podlepil rohy vterinakem a drzi..je v tom ta folie doela nahouno...
o 25.09.2012, 17:56 | Marťas1
Použils primer 3M, který je k tomu určen?
o 25.09.2012, 18:11 | MARWiN
Marťas: dík... dal jsem do gůglu primer a vypadá to, že by mi to hoooodně pomohlo :D škoda,že jsem to nevěděl před 30cm zničený folie :D
o 25.09.2012, 21:32 | Rajdlos
tak tak na plasty primer
o 25.09.2012, 21:57 | macek | Upraveno: 2012-09-25 22:00:39
Folie za pak kacek drzi lip nez naka posrana 3M ver tomu:-)))) mam folii rozmer 183 na 150 cm carbon na kapote super zadnej problem drzi v pohode na prednim narazniku to same a za 360KC:-)) jasne ze tu bude nekdo kecat ze to je nahovno lacina atd ale ver mi je to tak at si rika kdo chce co chce.
o 25.09.2012, 22:04 | Rajdlos
macek: kolik si toho prosim Te s 3M nalepil v zivote, ze tohle tvrdis? je jednoduchy nadavat na neco a vedet o tom totalni ho*no.
o 25.09.2012, 22:14 | MARWiN
cely ten radoby karbon je uz dost proflaknuty a pochybuju ze by se mi nejakou cinskou folii z aukra za 360korun povedlo nalepit, protoze jsem to zkousel nez jsem mel to 3M...
Rajdlos: diky diky, podivam se po tom primeru, podle youtube to vypada ze by to fakt mohlo fungovat
o 25.09.2012, 22:56 | macek
Rajdlos hovno vis ty kdyz meles hovadiny a kolik ty si toho nalepil co?? Bud radeji zticha jasne ze budes placat hovna pac to asi sam prodavas nebo jak se rika koho chleba tomu... To je totiz tvuj pripad:-))
Marvin klidne se prijed podivat mat to na aute od cca kvetna cca ob den jezdim do kartacu
Vono panove totiz nestaci neco jenom placat a veded prd je dobry taky se nejdrive presvedcit
o 25.09.2012, 23:01 | MARWiN
zase vklidu, nebudem si tu nadávat do blbců,kvůli kusu blbý folie... věřim,že na kapotě to asi může držet a pokud to ten kartáč nenazdvedne za hranou tak se to asi nemá jak odlepit...ale já potřebuju prostě polepit plastový díly na palubní desce,který jsou bohužel kulatý a ještě na špatnou stranu :D bohužel takovej vzor co potřebuju dělá jenom 3M, ale aspoň to nestálo takovou raketu :D
o 25.09.2012, 23:14 | macek
Marvin mam i kus palubky v E 91 a drzi v pohode jen je potreba poradne odmastit
o 26.09.2012, 07:30 | Rajdlos
macek: na nekoho, kdo se vyjadruje jako Ty nema cenu reagovat
o 26.09.2012, 07:41 | Marťas1
koukám, ža macek ZASE nezklamal...
o 26.09.2012, 08:14 | macek
:-)) Rajdlos no uvidime
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3928 sekund.