Navštíveno 2147x

Kámoš pracuje nově v bazaru a má tu v komisi Alfu.Jak nesnášim slovo Top stav v bazarech tak tohle si myslím je.Interier je jak novej,to samý exteriér i když ten sem detailně okem "Zdenyho" neprohlížel,ale co říkal kámoš tak je neškráblej.Blbý je že je to Alfa.Tak kdyby někdo chtěl krásný auto leč Alfu zatím tu stojí.Komplet doklady,co se k autu dávali k dispozici včetně poctivý servisky a km od prvního majitele
[ Link ]
všechno dobrý.. ale ta cena je teda dost vysoká
má to zadní vyhřejvaný okno ?
MazliG: Aby v zimě nemrzli ruce až to budeš tlačit? :)))
to mají snad všechny italský auta, aby nestudily ruce při tlačení, ne? :D
jinak ten předek je tak hnusnej, až je to docela zajímavý..

25.09.2012, 14:44 |
Yawor jako O_O...

25.09.2012, 14:47 |
Drtič Aha. A já prodal 166 3.0V6 s LPG za 35 000,- a ta byla krom koroze prahu v top stavu (komplet nová spojka, brzdy, všechny silenbloky, ložiska na kolech, chladič...atd + vše funkční). Tohle si myslím je mimo s cenovkou.
podle interieru fakt moc zleho neprozila, jenze co z toho...
na jezdeni si za ty prachy poridim radeji ochmatane JTD a jako youngtimer taky neni holota se ctyrvalcem to prave.
ok :) já jen že sem nikdy tak krásný 13ti letý auto neviděl :( a cenovka je asi mimo no.Ale stojí mu to tu a nic to nežere a třeba si ho po měsíci majitel zas odveze
me zase dneska celkem zaujalo toto
[ Link ] vypada celkem k svetu. kdyz to srovnam, ze za 20 koupim shnilou felicii....
166třka ve dvoulitru a jeste cervena
to se asi hned neproda natoz za tu cenu
a felicia vs. prastara 7er? felicie je prodejnejsi :-)
to vím, uprimne receno, taky bych sel radeji do felicie. ale bawo na ty roky...
kde sou ty casy kdy delaly italove pekny auta. Jeste 164 byla pekna, Thema pekna, Delta pekna, Croma (stara) pekna, 155ka atd. Pak se to cely posr.lo a ted tomu nasadili korunu s tema americkejma sunkama prejmenovanejma na Fiat/Lancia. Sorry musel sem si ulevit
Kadel
přečet sem si něco o tom 2.0 ts 114 kw :( tak se omlouvám,že sem ten thread založil
toho twin sparku bych se nebal, ale je to holt ve 166 neslabsi motorizace, tzn. minimalni vybava a za tu spotrebu se moc neprojedes.
jinak ten stav je fakt nevidanej, jestli je to origo lak, bo tahle cervena na plastech hodne nema rada slunce.
Já měl tenhle motor ve 156-ce a nebylo to výkonově bůh ví co, pokud si byl pod 3tis. ot/min. Dala se pak točit do 7tis. a to bylo lepší. Do 166-ky je ten výkon opravdu slabý. Zase nebude problém s přední nápravou, protože ty V6-ky jsou těžký a tak nápravy trpí. Co se Twin Sparku týče. Když mu budeš dávat co tam patří a je doporučované, tzn. olej Selenia alespoň 20K nebo já dával Racing, a ohřeješ ho, tak nebudeš mít žádný problém. Pokud se točí za studena, odnese to motor na klice. Mně se osobně 166-ka před faceliftem docela líbí. Otřesný je facelift. Teď už se mi ten design taky moc nelíbí. MiTo, Giulietta. Krásný je 4C a 8C. Jinak Alfa Alfetta GTV (chromka) s motorem 2,0 je můj youngtimer sen. Z novější plastovky bych mohl GTV6 tedy 2,5 případně převrtanou na 3,0. Pěkný kupátko s transaxlem. Jen ty brzdy u převodovky. Ty trpěly. No nic. Zpět k 166. Tuto když už, tak brát jen kvůli stavu, ale jinak ne.
Myslim, že ta Alfa pro Zdenyho nebude. Co jsem tak pochytil, tak takový auto nemá na silnici dávno co dělat :-)
Twin spark motor, svicek jak ve V8 :-)
když pominu "slabej" a problémovej motor,tak exterier a interier je na 1čku.Překvapilo nás jak je po 13letech to auto tak zachovalý,to je celý :)
Party boy - ano. Je to tak:-)
btw koukam, ze to stejne nema tempomat ;-)
Za mě sě mě tyhle auta líbí ale bohužel je to alfa. Vzhled pěknej ale technika :(