Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jakou diagnostiku

o Navštíveno 1245x o
o 25.09.2012, 08:40 | LuXa
Zdravim, neresil jste nekdo v posledni dobe jakou koupit univerzalni diagnostiku? Cena tak kolem 60 bez DPH plus minus. Hodne jsem chtel Bosch KTS 540, ale davat takovou raketu za to aby to vubec fungovalo se mi nechce (10/rok minimalne). Pripadne zkusenost jestli to jde obejit? Bylo by to pro mensi autoservis, ted mam VAG na koncern VW a chtel bych neco pokud mozno na co nejvic znacek, proste co nejvic muziky za omezeny rozpocet. Nemate nekdo Launch diagun? Je to cina, ale prodejce tvrdi, ze on ma tu origo cinu ne kopii cinu :) Dik za kazdou radu/nazor.

o 25.09.2012, 11:25 | Hanes
řešil jsem to samé, nakonec nic nevyřešil, spolupracuji s elektrikářem co má diagnostiku delphi a na zavoláni mi na servis dojede a co je potřeba s tím udělá,ale toto není řešení na věky a do budoucna chci také něco pořídit.
Jenže pokud to má být alespoň trochu multiznačkové tak je to buď vázané ročními aktualizacemi nebo neúnosně drahé se špatnou návratností.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3196 sekund.