Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT: problem s odesilanim posty

o Navštíveno 2190x o
o 24.09.2012, 10:53 | ACEMajky
Zdarec, dneska mi ve firme vyhodily outlooky 2010 tuto chybu pri odesilani posty - viz priloha

jedeme pres pipni.cz (s postou) a tam vsude, kde sem hledal pisi, ze je to problem MS outlook, ze posila pred prikazy znak € a pipni tvrdi, ze u nich je vse OK. Po asi 3 hodinach vse zacalo najednou OK fachcit (aniz bych pipni nejak kontaktoval, pipni toto tvrdi na svem foru).

Kontaktoval sem mimo jine poskytovatele internetu (O2) ohledne nastaveni SMTP pres ne, dali mi adresu SMTP serveru (relay.iol.cz a pry bez overeni - toto nefachci...

No jelikoz vse jede, tak ej otazka, cim to bylo zpusobeno, ale nyni kdyz vypnu overovani jmena a hesla pri odesilani, mi to vyhodi stejnou chybu, cili to vidim na problem u pipni.cz

nejaky tip, abych priste vedel co a jak...

foto k příspěvku  od ACEMajky

o 25.09.2012, 07:34 | Milhauzz
Mno, je jasný, že potřebuješ pop před smtp, nějak se autorizovat potřebuješ. Pokud vypneš ověřování, tak na správný fungování bys musel mít nejspíš správnej revezní záznam a odesílat jen z vnitřního okruhu svýho providera.

Se znaky € nevím, "velkej" Outlook jako takovej v 90% má použití s Exchange serverem. Každopádně v rámcio laborování můžeš zkusit jinej klient.

Popřípadě bych se providera poptal, jestli neumí fungovat i na jinejch portech (SMTP na 587) atd ...

foto k příspěvku  od Milhauzz

o 25.09.2012, 08:17 | ACEMajky
Jj, SMTP se u pipni.cz musi overovat a ma stejny udaje jako pro POP3. Zajimavy je, ze kdyz se to pak rozebehlo a ja vypnul pro SMTP overovani, tak to vyhodilo stejnou hlasku, cili problem byl asi v overovani...

Na druhou straznu vecer se mi cobian backupem delaji zalohy na serveru a z predesleho dne mi cobian nemohl odeslat chybovy e-mail, kdyz rano dorazil (uz odesilani fachcilo), tak sem v nem nasel, ze jsme asi na blacklistu kvuli spamu:

rejected because 90.XXX.XXX.XXX is in a black list at b.barracudacentral.org
[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3245 sekund.