Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Všechno opačně

o Navštíveno 2336x o
o 21.09.2012, 18:31 | vomy7
Já nevim, ale přijde to uplně na ruby jen mně? [ Link ]

o 21.09.2012, 18:41 | BATMAN
Mno je treba si pripustit ze to ten utocnik (chcete-li obranar) trosku prehnal. Stacil mensi svih,situace by byla vyresena a na novinkach by nemeli o cem psat.

Myslim ale ze je to dost nafoukle,borec dostane podminku a zel i vyplazne nejake odskodne,coz je mnohem horsi.
o 21.09.2012, 18:51 | vomy7
Dobře, přehnal to, ale zase když se mu někdo dobejvá do bytu(baráku), tak přece nebude čekat až tam vtrhne a bodne do něj nůž.

Jinak souhlasim s tim, že se z toho autor určitě snažil vytěžit, co možná nejvíc, tak to trošku nafoukl.
o 21.09.2012, 19:01 | KKKuba
Pořád nevidím co je na tom špatně, nějakej ožralej mamrd se mu dobejval do bytu, 3x mu řekl ať toho nechá a nezabralo to. Tak mu jednu mlasknul a hotovo, vůbec mi to nepřipadá nějak přehnaný nebo tak něco. Hotová a vyřízená věc, nechápu proč to vůbec někdo řeší..
o 21.09.2012, 19:32 | BATMAN
2KKKuba:A kdyz mu mlasknul takovou ze mu rozbil lebku to se ti zda 100% oka?

Ja bych sice hodne uvital zmenu zakonu ohledne osobni obrany apod,ale ten slavny americky vzor typu "Vlez mi na pozemek a zastrelim te" mi vubec nevoni.
o 21.09.2012, 19:38 | party_boy
A to zas mě jo. Páč by konečně měla bouchačka v tomhle podělanym vyliž státě konečně cenu.
o 21.09.2012, 19:41 | Midnite
:D kdo obhajuje toho opilce, tak bych mu velmi přál, aby se mu stalo totéž (ikdyž nejsem negativně přející.., ale toto se mi opravdu jen zdá).. Krásně se zde odráží myšlení národa, to se nás netýká, do toho se nebudu plést...
o 21.09.2012, 19:45 | filip146
stejně jako Midnite-- vem si že by tam nebyl chlap, ale sama ženská. a kdyby se tam ten zmrd ožralej dostal, tak nikdo neví co by následovalo a ja
k by si to ta ženská asi náramně užila...
o 21.09.2012, 20:06 | Proffesor_W
mel ho umlatit krypla
o 21.09.2012, 20:06 | Rudi
čtěte pořádně, on ten soused byl napadanej!

"soused ho poté, co na něj výtečník napřáhl ruku, udeřil činkou o váze 1,5 kg do hlavy,"

sice napřáhl ruku, ale každej víme houby, jak vypadal, mohl to bejt klidně hromotluk kolem 1,9m a 120kilo
o 21.09.2012, 20:24 | BATMAN
Ja zase nechci obhajovat toho ozralu,ale :
Neocekavane ho atakovat takovym zpusobem se mi zkratka zda moc.

Kdyby tam byla zenska byla by to samozrejme zcela jina situace,jiny pomer sil. Tady snad resime neco uplne jineho.....
o 21.09.2012, 21:59 | Davados
mně zarazilo to chování ženský,dokážu si představit,že jí týral a ona mu jde ještě pomoci a snad i udat toho souseda :(
o 21.09.2012, 23:17 | vomy7
Mně osobně se americkej styl zamlouvá, prostě se mi někdo dobejvá do bytu(baráku), nemá tam co dělat! Teďka toho ožralu, co se dobejval dovnitř ošetřej, uzdravěj (zadarmíko) a bude to ten chudáček, kterýho někdo bacil a odnese to ten druhej, co bránil sebe a svůj majetek, to mi na tom přijde špatně (pro KKKuba;) )...

Bohužel to u nás tak funguje, než se začneš bránit nech si ublížit, aby ses pak obhájil..
o 21.09.2012, 23:18 | KKKuba
Pořád si trvám na svým, myslím že byl upozorněnej dostatečně na to že má dát pokoj, to že mu jednu seknul(navíc když už se defakto bránil) byla naprosto jasná a předvídatelná reakce. Když neumí pít tak, aby se dokázal kontrolovat tak mu to patří. Já bych ho po těch schodech dokopal až do sklepa... Jakýkoliv trestání toho souseda je naprosto mimo a neoprávněný.
o 21.09.2012, 23:22 | vomy7
Tak teď jsme to jedne z nás blbě pochopili, protože já s tebou souhlasim ;) Pokud sem dobře pochopil článek, pochopil jsem to tak, že je obviněnej soused... tak teď jsem možná za debila:D
o 21.09.2012, 23:30 | KKKuba
Nééé chápu to dobře, jen jsme se k tomu vyjádřili takřka současně. Můj příspěvěk byla reakce na odpovědi výše.. ;)
o 22.09.2012, 10:39 | BATMAN
Je videt ze lide v tomhle bananistanu zacinaji tihnout k extremismu. Jeste stesti ze soudci rozhoduji s chladnou hlavou....

Znova opakuju ze nejsem pro souseda zavrit,ale prehnal to. To je cely.
o 22.09.2012, 10:46 | Proffesor_W | Upraveno: 2012-09-22 10:47:40
Ne, zacinaji tihnout k uplne normalnim adekvatnim resenim. Do tedka totiz sklapeli hlavu a nechali se kopat do riti. Zmrdu v tehle republice pribylo neuveritelnym zpusobem, kazdej se snazi s kazdym vyjebat kde muze, kamarad nekamarad, rodina nerodina. Protoze si to lidi nechaj libit a stat tyhle zmrdy jeste ochranuje.
A co je mi kurva platny, ze soudce rozhodne s chladnou hlavou, ale blbe.
o 22.09.2012, 10:47 | vomy7
BATNAM: A co bys dělal, když by se ti do baráku dostával cpal nějakej ožrala?
o 22.09.2012, 11:07 | Luke_288
Pozval ho dal a rozestlal mu postel. Kdyz se nekdo sere kam nema, musi pocitat se vsim.
A ze soudci rozhodujou s chladnou hlavou? Lol
o 22.09.2012, 11:18 | vomy7
*oprava, má tam být jen dostával, cpal už ne. Přepisoval jsem to a nechal jsem tam zbytek staré věty. Jinak souhlas s Lukem..
o 22.09.2012, 11:20 | BATMAN
2vomy:Rozbil bych mu drzku,zlamal mu pracky,prostrelil mu kolena,ale rozhodne bych se ho nepokusil zabit jen proto ze mi mlati do dveri!

2luke:Proc to tu cele bagatelizujes? Nebo nejsi schopny vymyslet jine reseni nez kterykoliv z extremnich polu reseni? Bud ho pozvat s usmevem dal nebo se ho pokusit zabit? Opravdu mezi tim nic neni?????????
o 22.09.2012, 11:30 | KKKuba
Batman:

„Když však muž zaklepal na sousedovy dveře potřetí a po otevření ho dokonce vyzval, aby s ním šel ven, kde si to rozdají, a dožadoval se agresivně i vstupu do bytu, soused ho poté, co na něj výtečník NAPŘÁHL RUKU, udeřil činkou o váze 1,5 kg do hlavy,“

Ještě nějaký dotazy?
o 22.09.2012, 11:44 | BATMAN
Nikdo se te na nic netazal.....clanek jsem cetl.
o 22.09.2012, 11:45 | xSam
Švihnout někoho činkou po hlavě mi jako adekvátní nepřijde. I retardovi je jasné, že takhle může někoho zabít, tudíž nějaký trest je na místě.
Měli zavolat policajty a bylo by vyřešeno.

Jinak souhlas s BATMANEM
o 22.09.2012, 11:51 | BATMAN
Oni ti policajti nejsou vzdy spasou,vzpominam na ten pripad kde se nejakemu dedovi ozrala proboural zahradni brankou a zacal se mu dobyvat i do baraku. Deda 2x volal fizly a nic. Pak na neho jen namiril vzduchovkou aby toho nechal a ve finale z ozralce udelali chudatko co si spletl barak a deda jeste vyplazl 1000kace pokutu za to ze ho ohrozoval. Myslim ze se to tady na foru probiralo taky.

Jinak diky xSam za podporu,uz jsem si myslel ze AHC se rekrutovalo na DSS :-D
o 22.09.2012, 12:22 | Draxx
Jebnuti cinkou po hlave jiste adekvatni nebylo. Adekvatni by bylo toho srace rovnou na miste zastrelit.
o 22.09.2012, 22:42 | KKKuba
Dobře, jestli to pro vás není adekvátní tak si spoléhejte na PČR, určitě vám rádi dojedou pomoct. Sice už vám nikdo nezaručí že se nebudete ve svým vlastním bytě válet v kaluži krve, ale to přece nevadí, hlavně že se budete adekvátně "bránit"... Nechci věřit tomu že je někdo taková ovce bez pudu sebezáchovy že nevyužije možnosti se efektivně bránit, ať už je to činka, pistole nebo rulička od hajzlpapíru. Co měl na vašem místě dělat? Rozespalej v noci(očividně soused neměl čas chodit po hospodách jako ten zmrd co se na něj dobýval) a asi bezradnej co má s tím vožralým hovadem dělat, navíc když už očividně hrozil(nebo asi i proběhl) nějaký fyzický útok ze strany opilce. Asi by jste se podle toho co tady píšete nechali zmlátit(a třeba by si pán jako bonus "pohrál" i s vašema drahýma polovičkama-ale to asi nevadí, hlavně když se mu nic nestane). Je to vaše volba, já mám za dveřma opřený páčidlo..

Proberte se lidi, než bude pozdě... :-/

A vypatlance z DSSS nevolím, když už se to tu musí rozebírat...
o 23.09.2012, 08:47 | Zdeny60
Lepší je kovovej teleskop :-)Ale v jádru s tebou souhlasím, protože účinná obrana vedená DO příjezdu pomahačů ti může zachránit mnohdy život.Já mám na něm ještě páskou přilípnutej kasr :-)
o 23.09.2012, 09:38 | Luke_288
Batman: a co bych vymejslet za reseni? Spolihat jestli policajti prijedou jeste dnes nebo vubec? Ne kazdej je takovej fighter jako ty, co trema chvatama polame ruce a nohy a pak u kafe pocka par hodin na policajty. Co je teda lepsi- neotvirat a spolihat na to, ze ty dvere nerozbije nebo otevrit a riskovat, ze ten ozralej zrani jeho samotnyho nebo si proste vzit neco do ruky (souhlas se zdenym s teleskopem) a zvysit tim svoje sance, ze z toho boje odejdu bez ujmy?
Ja bych si tak strasne pral dozit se doby, kdy bude kazdej odpovednej sam za sebe a respektivat ostatni a soukromy vlastnictvi.
Tohle nema s DS nic spolecnyho
o 23.09.2012, 10:34 | HIGHTOWER | Upraveno: 2012-09-23 10:36:41
1 problém: bylo to už po třetí, takže tedy 2x předtím, než bouchal potřetí už věděl, že je opilý, jeho chování
2 problém: že ho vzal činkou po hlavě bych viděl tak, že když už po třetí otvíral dveře, tak tu činku měl v ruce, těžko jí měl jen po ruce a když na něj opilec natáhl ruku on jí jen v rychlosti vzal do ruky a udeřil, takže tam to má dost blbé, bude tam asi prokázáno úmyslné jednání...
3 problém: mezi 1, 2 a i 3 klepáním, i když se to spíše bude brát jako "jen" klepání na dveře, měl dost času zavolat PČR, MP a tím odvrátit jeho jednání
4 problém: klepání na dveře do bytu nelze brát jako to, že ti někdo buší na dveře a dožaduje se vstupu. Jo, když by kopal, rozebíhal se a chtěl dveře vyrazit, pak ano, ale jen bušení na dveře... A když se dovnitř snažil dostat až v době, kdy mu otevřel dveře, tak to mu umožnil/ulehčil v jeho konání, však jen na základě klepání na dveře mu je otvírat nemusel...

Tak to je z pohledu práva, pohledu vyšetřování...
o 23.09.2012, 10:50 | Midnite
Hightower: aneb, jak je tato republika zas*aná... Btw MP a PČR nedojedou za 5 ani 10 minut...
o 23.09.2012, 10:57 | HIGHTOWER | Upraveno: 2012-09-23 11:00:21
no jako vzít někoho 1,5 kg činkou po hlavě je samo o sobě na hlavu a jen za klepání na dveře (i když kdo ví jak to bylo to klepání), ale i tak, jak říkám, pokud nevykopával a nevyrážel dveře, tak nebyl v nebezpečí a šlo do té doby jen o přestupek Občanské soužití... Stresový faktor tam taky hrál roli, ale kdyby každý řešil takovéto situace činkou do hlavy...
A stálé výmluvy ve společnosti, že policie nic nedělá, že přijede za dlouho, to jsou jen keci a když se na to pořád někdo bude vymlouvat, jeho problém... viz. - [ Link ] To taky neměli volat PČR, protože by stejně přijeli kdo ví kdy???
o 23.09.2012, 11:33 | Midnite
neobhajuj mi tady pčr, mám s tím nějakou zkušenost a dřív než za 20,25 minut fakt nepřijedou. Já tady neřeším, zda to bylo adekvátní či ne, ale v první řadě by se měl řešit ožrala a poté až toto. Jak jsem již řekl, chtěl bych vidět někoho jak by čekal za dveřma na pčr...
o 23.09.2012, 11:39 | CRK
zas takový cajty bych nechtěl...
[ Link ]
o 23.09.2012, 11:46 | Midnite
CRK: zrovna teď jsem si to četl, hrůza......
o 23.09.2012, 12:00 | CRK
jo, jo a toho je... Když to maj povolený, tak proč si nevystřelit :(
Ale je pravda, že minulej rok nás málem cajti zastřelili i u nás. S kámošem sme vystřelili 3 slepý náboje a protože nás nahlásil cajt v důchodu, tak na nás vlítli ze tří aut s bouchačkama a ruce nahoru, tak jsme je poslechli a asi po 10 vteřinách, ať vytáhnem občanky, tak dal kámoš ruce do kapes pro občanku a to nějak jeden nevydržel a málem kámoše zastřelil. Vůbec nebyli sehraný a měli protichůdný požadavky.
o 23.09.2012, 12:08 | HIGHTOWER
CRK jj, je to o lidech, já tasil zbraň hodněkráte a věř mi, když to máš z toho druhého pohledu, kdy nevíš, s kým jednáš a máš oznámeno, že se tam střílelo, nevíš z čeho a tak, tak to není žádná sranda. A to že jsou nesehraný, problém u nich v komunikaci, že nejsou v tu chvíli se neverbálně dohodnout kdo bude zákroku velet. To že chtěli občanku tak to holt nějak nedořešili... Ale to jsou ti mladí a naštvaní muži který chtějí s bezpečností něco udělat, jak řekl íčko a pak to takto dopadá...
o 23.09.2012, 12:13 | .mycTD
CRK: on by nevystrelil, bo by pak cely tym statnich zamestnancu musel vykazovat tu ztratu naboje:-)

jinak se zase bavim, jaky flame se tu rozjel nad novinarskou dramatizaci NEJAKE udalosti. Realny popis bude spis nekde blizko Hightwerovu popisu. A tem nejvetsim extremistum bych chtel pripomenout, ze v jebnout nekoho v realu kusem zeleza po hlave bude neco jineho, nez koukat na bruce willise a slabsi* povahy nakonec radeji zkusi zavolat ty svestky.
o 23.09.2012, 12:25 | CRK
HIGHTOWER: nic nemám proti zásahu s bouchačkama, ale ten průběh byl fakt amatérskej, ale co, já bych to přežil, já občanku neměl a tedy nikam do kapsy nešahal :D
o 23.09.2012, 12:28 | CRK
.mycTD: :D
Jasně, že to bude napálený, ale ten jak se nedávno bránil tomu, co se mu dobejval do baráku, dostal pokutu a toho mamrdána snad soudkyně ještě omlouvala, že kdyby nebyl nabumbanej, že by to neudělal...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3057 sekund.