Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Někdo přes veterány - Felicia

o Navštíveno 1713x o
o 21.09.2012, 17:31 | Antonio
Pánové, není mezi náma nějaký veteranista se starou Felicii?
pomaličku sbírám díly k renovaci spartaka a když jsem teď od jednoho pána nakoupil 2 bedny dílů, našel jsem tam takové chromované "kličky" (panty, zámky). Vypadá to jako díl k uzavírání plátěné střechy felicie. neumím to pojmenovat, ale někde najdu foto. zajímalo by mě jakou mají hodnotu. za díly jsem dal celkem ranec, tak bych byl rád, kdyby se mi něco vrátilo... dík

o 22.09.2012, 09:53 | Jirka156
Můžu ti dát kontakt na kamaráda, který má sám Felicii a již několik jich lidem zrenovoval. Zkus mu poslat foto na djrofr@centrum.cz.
o 22.09.2012, 14:34 | Antonio
Díky, vecer mu poslu fota a info.
o 23.09.2012, 19:33 | PlusOne
Kdyby to nevyšlo, zkus tohohle člověka, něco málo má "odrenovováno", a mohl by vědět:
[ Link ]
o 26.09.2012, 22:40 | Antonio
foto

foto k příspěvku  od Antonio

o 26.09.2012, 22:41 | Antonio
ty listy, taky nevim kde, popr k jakemu autu patri

foto k příspěvku  od Antonio

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3496 sekund.