Navštíveno 1991x

potrebuju poradit jak sundat z podbehu jakysi lak, asfalt a jine sracky co se na to za dobu pouzivani nalepily. zkousel jsem to barvozroutem ale bez vysledku, mam v planu koupit na to nejake redidlo ale jestli s tim mate nejakou zkusenost tak sem s ni. diky ;)

19.09.2012, 21:16 |
Alííí Ředidlem by to mělo jít. A buď rád, že nemáš podběhy v bílý kůži, to já už mám za sebou... :-)

19.09.2012, 22:30 |
soray Lak moc neporadim, to asi jedine nejaky redidlo jak bylo zmineno. Na lepidlo a asfalt nejaky tar&glue remover, a pak docistit apcckem.

19.09.2012, 22:30 |
soray
Kdeze ty lonske snehy jsou... I v pneuservisu se na to chodili divat :o))

Jinak asfalt technickym benzinem, vydrbat a ja pouzil Adam's undercarriage spray... kterej mi vydrzel dlouhyy mesice, nez sem ho pucil panu domacimu. Ten ty podbehy vzal tak poctive, az z toho byly par tejdnu fleky na prijezdovce, jak to kapalo :o(

20.09.2012, 00:58 |
Augi Chlapi, soráč, ale vy jste fakt pacoši. Romane, obzvlášť Ty, vždyť je to plast! Ten Ti neshnije a když se Ti nelíbí, tak si za 3kila kup novej. :-)
tak nakonec jsem i pres nesouhlas prodavacky ze to tim vycistim koupil redidlo c6000 a slo to vsechno dolu jako prd ;)

21.09.2012, 18:01 |
rcman Tak tyhle starosti bych taky rád měl...