Navštíveno 4911x

Ahoj, tak se chci s váma podělit o zážitek s debilním cyklistou. Jedu si do práce z oběda s tátou a u nás před firmou je parkoviště. Zajíždím tam a proti mě cyklista, vidím že jede přímo na mě a neuhejbá, na poslední chvíly uhne a schválně mi pěstí urve zrcátko.Prostě do něj praštil.Samozřejmě zrcátko vysí na drátech.Zabrzdím,odpoutám se,otevřu dveře a vrhám se za ním. Už měl náskok něco okolo 50 metrů.Řve na mě, poběž,poběž a hrozně se směje. No běhám docela rychle, před 4 rokama stovku za 12.5. Běžím za ním 300metrů a křičím na něj zastav, až tě chytnu, tak ti to nedaruju. Lidi čekající v autech na semaforu koukaj, jak ho doháním, fakt sem běžel co to dalo už jsem ho skoro měl,ale pak ten blbec vjel do křižovatky a v tu chvíly kamion, takže sem tam nevběhnul a tím pádem smula. Bylo to v době kdy končí škodovácí a pracuju hned u škodovky. Zřejmě pojede zejtra znova. Mám si na něj zejtra počkat až pojede znova? A z toho kola ho sundat? Nebo to mám nechat plavat. Já jen abych se podělil co za zmetky mužete opět potkat.

17.09.2012, 20:08 |
CRK zejtra ne, to tě bude čekat, ale pak bych ho fakt sundal
natahni ocelovy drat ve vysce krku, po praci se muzes zajit podivat co si chytil a vybrat si toho "sveho" cyklistu...
Řve na mě, poběž,poběž a hrozně se směje..
Tak tohle pobavilo uplně si to dovedu představit..
Každopádně je to velice nemilá situace..! To ti urval zrcátko? Čekal bych,že se pouze sklopí.. Zítra i když ho potkáš už budeš mít chladnější hlavu a nebudeš tvrdák ne? :-) .. Já sem rapl a bojovník :-) tak bych ho sundal.. Za tohle ano,pokud to bylo opravdu umyslně..
tam chodí i lidičky pěšmo z práce, nebo když zaparkujou. Nechci sundat nevinnýho :D. Jako já na tohle mám smulu a tohle je první co mi utekl. Jednou mě cyklista na přechodu málem přejel ještě mi říká čůráku. Tak sem ho doběhl a ztrhl z kola, pak sem mu řekl kdo je tady čůrák a šel sem dál. Jemu to stačilo teklo z něko krve dost.
sundej ho krypla, zadny srani s takovejma hajzlama
no sklopil by ho kdyby do něj strčil z předu ale trefil se z hora a já ještě zastavil aby mohl project. No nevim jesli budu mít chladnější hlavu. Já sem pak dycky jako Hulk :D

17.09.2012, 20:18 |
CRK já mám na takovýhle čuramadány taky smůlu, vždycky mi vletěj pod auto na přechodu, kde nemaj na kole co dělat a ještě pyskujou, tak ho vždycky vyřvu, ale urvat mi zrcátko, kdyby nebyl v právu, jde prostě dolu...
jako nevim co to je za dobu, taková bezohlednost. Ještě se smějě, takovej hrdina nebyl. Páč by slezl a vyřídil by si to.

17.09.2012, 20:20 |
Kamil sundat a "naložit"
Tak pokud dal ránu ze zhora tak to chápu.. Ale stejně to bude tak,že ho nenajdeš a pokud ano pravděpodobně nic se nestane.. :-) Ono je to tak vždy.. Každej něco řeší,ale výsledek se už na světlo nikdy nedostane.. Příspěvky pak upadají dál a dál..
Kolik mu asi bylo? Vubec nechápu totiž takové chování.. Max u děcek do 15let..
Collin: já nejsem z těch co zapomínaj,možná sem svinák ale za tohle se mstím. Prostě nedřu v práci na to aby mi to druhej ničil
Měl šátek a sluneční brejle, ale dle mýho odhadu 35-40

17.09.2012, 20:22 |
CRK Kdyby si neměl úplnou jistotu, tak mu řekni ať se zasměje a podle smíchu ho poznáš, ne..? :D
nevim zejtra prostě pujdu ve stejnou dobu pěšky a uvidim kterej cyklista bude hustej a neuhne, tak ho sundám
bob: Tak kdyby šlo do tuhého opatrně jak mu naložíš.. Dáš pro tebe dobrej uder,pro něj špatnej a budeš vydělávat jen na něho.. Tohle znám z vlastní zkušenosti bohužel..
počkal bych tam na něj a omotal mu to kolo kolem krku, jsem klidnej člověk ale tohle mi někdo udělat tak ho asi na místě zabiju...
No a já si myslel jakej jsem pacholek, když jsem se houpal na základce a koukal na uču přes pravítko. Fakt divná doba. už se nedivím že někdo někomu rozbije hubu, páč tohle neni možný
Collin a co když to bude tak: že on jede já jdu, on mě jako by srazí, samozřejmě že ne, ale on si namlátí na držku, páč mu něco vrazím do drátů,třeba igelitku z nějakým pěkným nákupem. Zavolám benga na něj, jako že mě srazil na zem a jel po chodníku?
Bude slovu proti slovu.. Svědku kteří si toho všimnou bude asi dost.. Lidi vidí vše.. :-( Někdy super,ted se to nehodí.. ;-) Dělej jak uznáš za vhodné! Sem na tvé straně,ale pokud to myslíš vážně tak opatrně.. A hlavně dej info jak to dopadlo..!
Díky..

17.09.2012, 20:34 |
CRK ty nejsi jenom agresivní, tobě to i myslí :D
možná bych na to šel jinak, poškodil ti káru, poškoď mu kolo... Dostane co mu patří a průser to případně takovej nebude... Protože tyhle kretény znám, ten ještě hned půjde žalovat...
pred fabrikou bych to neresil, vycihal bych si ho nekde v klidu.
tak jasně že opatrně, v nejhroším nebudu mít nic kapsách telefon a pod. jen občanku :D ta se asi bude hodit. Tak na chodníku tam nemá co dělat, když ho srazím tam, jeho chyba, myslím si že ono když jedeš a nameleš si, moc se bránit nebude :D, možná mu jednu dám. U nás je to asi tak, naproti naší fa. negrkovskej barák, takže ty policajtům nic svědčit nebudou, u nich sou každou chvilku kuli bitkám. U zdi chodí jen škodovácí,ale nikdy ne hejna.a z ulice přes zaparkovaný auta by musel bejt sherlock aby někdo něco viděl
mycTD: škodovka v plzni je velká, ta zed kde neni brána a nic je dlouhá 2km a podel tý se to stalo. kamery nikde :)

17.09.2012, 20:41 |
Kamil bobmasitr - Borská?
Já se jen divím, že si vylezl z auta a běžel za ním. Já bych otočil auto a v klidu bych si za ním dojel.
Počkej si na něho a rozthni mu pěstí kotel!
tak to je v klidu :-)
ja to rikam furt: ve spolecnosti je malo nasili. Dneska kdyz po tobe nekdo jde, tak maximalne s vidinou nejakeho soudu, co probehne kdovi kdy, a ktery mu beztak nic nedokaze. A hlavne soud neboli...
Kdyz si lidi zase zvyknou, ze taky muzou na miste dostat pres drzku, tak bude vsechno vic v klidu.
To jsou plány.. :-) Dokážu se vžít do tvé situace. Ale zrcátko ti bude stejně pořád vyset na drátkách.. Pochybuju,že ti něco dá.. Jen budeš mít dobrej pocit když něco vyvedeš.. :-)
Já bych mu možná vzal celé kolo.. Pokud stojí někde kde by to bylo možné.. :-D Ale fakt si myslím,že tady o tom jen tak pokecáme a nic.. :-))

17.09.2012, 20:50 |
Komba Měl by dostat co patří nebo mu taky poškodit kolo,ale zase bacha,aby se to pak neopakovalo do nekonečna,protože někdo nepřestane dokud nevyhraje.

17.09.2012, 20:51 |
Luke_288 | Upraveno: 2012-09-17 20:52:46
Hlavne aby to nebylo nejaky hovado jako nedavno, co pak vytah plynovku a u xichtu tomu druhymu vystrelil
no hovado asi nebude, páč jak říkám slezl by a machroval by dál, tenhle ujížděl jako o život. Tak já ani nepočítám že mi něco dá, zajedu na vrakárnu a ten vnitřek přeházím a bude to OK. No pokecáme i pak to se neboj Colline :D :D, jen mě sere, že zákon přeje sviním
no každopádně jsi v právu, ale s tím mlácením fakt opatrně, normálně bych ho shodil z kola a udělal mu na něm pořádný uzel, že by si na něm pak nezajezdil... a pak mu dát třeba jednu výchovnou ;-) kreténovi
takhle z toho nebudeš mít myslím žádné problémy, než kdybys mu hodně ublížil na kráse...

17.09.2012, 22:42 |
jura.j | Upraveno: 2012-09-17 22:42:39
to chce řešit hneď. minulý týdeň se byl ve vnorovách u flajzara , nenormální deň blbec , nasraný už od rána a to neskutečně. jedu si tak zpátky a přede mnů negdo s fafťálem , bliká doprava , aha zastavuje u škole , hodím blinkr že ho objedu a blb smýk ně to do cesty.vyletěl sem z auta , on taky a potem už si enom pamatuju , jak sem do tej rany vložil tych mojích 125 kg a borec letěl pod auto. sedl sem do služebáku a odjel, chvílu ně lepilo , protože se mel firemní tričko , ale nigdo na firmu nezavolal , asi to eště včíl rozdýchává , zmrd.
Koukám že to tu je na denním pořádku :(
bezne na chodniku ty kokoty sundavam taskou kdyz jdu cvicit :-))asi od zitrka budu chodit s destnikem :-)))takovy destnik mezi drat y:-

17.09.2012, 23:06 |
JP Srazit z kola, s kolem (jestli to nebyla nějaká ukrajina) pořádně šlehnout o zem ideálně třeba o nějakej šutr, pak mu utéct a řvát na něj něco jako "no pojeď na kolečku čůráčku". Jen tak něco mě nerozhodí natolik abych přemejšlel o násilí, ale kdybych si pamatoval jak vypadá tak si na něj taky počkám.
Mně jakožto řidiči běžně přejíždějí cyklisti po přechodech pro chodce a naopak chodci si vynucují absolutní přednost na přejezdech pro cyklisty... je to na palici, troubím, nadávám a učím je pravidla, ale kdyby mi někdo urval zrcátko, tak se asi taky neznám. Fandím ti, ať to dopadne dobře a neskončí to basou :-)
já ho přece nechci zmrzačit, jen trochu vychovat, jak jinak než fackou. Dřív když sme byli malý se nás ve škole za zlobení taky ptali, facka nebo poznámka. Volil sem facku, páč doma by to bylo horší. Copa dneska je za to katr?
facka je málo , to chce pořádný dělo úměrný kilám osoby , kerá to dělo dává :o)

17.09.2012, 23:58 |
Jozzo ty pyčo , já bych na něj čekal s teleskopem a jebnul bych ho po stehně zmrda

18.09.2012, 07:50 |
hanzz jj, lidi zase potřebují nějaká pořádná jatka, aby se v běžných věcech trochu srovnali...
Třeba byl slepej a pořádně tě neviděl:-)))
Jinak zajímavá řešení:-) Teleskop, plynovka,srazit s kola, fack, dělovka, deštníkem bodnout :-)
Jak je to dávno, co se hodně lidí postavilo proti mě, když neukázněný motocyklista předjížděl tam, kde neměl a způsopbil DN ? A teď?

18.09.2012, 09:42 |
hanzz Zdeny, nechápeš ten rozdíl mezi MOTOcyklistou a cyklistou? ;)
Ne. Princip je stejný. Zatímco motocyklistu tu většina obhajovala, cyklistu by nejradši zabila. Motocyklista způsobil dáááleko větší škody.
Zdeny ono spíš jde o princip chování lidí. Samozřejmě nevím co se dělo tobě,ale jesli něco jako mě, tak si zasloužil taky
Ano, jde přesně o tu samou věc. O princip. Jen mě udivuje, že se nyní smečka chce vrhnout na cyklistu, zatímco motocyklistu jste obhajovali.
Jinak samosebou, chování neschvaluji ani u jednoho, ale vadil mi daleko více ten motorkář, co byl tam, kde být vůbec neměl a bůhví, jak to bylo v tvém případě. Video nemáš, tak si můžeme myslet, co chceme. Ale radši si nemyslím nic.
Spíš se zamýšlím, proč dneska lidé jednají tak, jak popisuješ? Kde a proč se bere ta arognace, násilí, hrubost a pod???
Zdeny přemýšlím nad tím taky kde se bere ta hrubost. Ale pokud ti někdo poškodí tvůj majetek umyslně bez důvodu. Nemůže dotyčný čekat nic jiného a to je obrana ve formě hrubosti.
Násilí produkuje zase jen násilí a je to nekonečný proces.
Já se na to dívám z poněkud jiné hladiny - společnsko sociologické - tyto jevy mají daleko rafinovanější kořeny a myslím si, že by se měli začít odborníci (psychlogové a psychiatři, sociologové, ale i neurologové a další) zamýšlet nad příčinami rostoucí nervosity populace.
Že by se už blížil konec :-) ???
Pojmy: moc, síla, majetek, arognace, prestiž, sebekontrola, morálka, stress, zviditelnění. Toto o něčem svědčí, jen nikdo neví, jak na to.
No jenže myslím si že i ty bys byl v klidu, kdyby ti nikdo neublížil ale jak si psal v tu chvíly bys toho moto nejradši zadupal do země. Je to asi přirozený obranný chování. Co přirozený není, je ten prvotní poppud demneta něco ničit, nebo se chovat jako zvíře
Myslím, že to celkové chování souvisí s tím, že teprve před pár desítkami let skončily diktatury a začala demokracie. Jedním z negativních aspektů demokracie je jednak vláda většiny (ať je ta většina sebetupější, tak většina voličů vždy rozhodne a obvykle ne dobře) a jednak to, že lidi začali vystrkovat růžky - naprosto přesně znají svá práva, ale zapomínají na povinnosti. Konec světa nebude :-), ale směřuje to zase k nějaké formě diktatury.
Tak jsem se šel projít v pul 3 a najednou jedou dva cyklisti, nebyl sem si jistej, opět po chodníku, jeden z nich onen dlouhý vlasy,žlutej trikot a tmavý kolo. Jel opět bezohledně. Tím sem si 100% potvrdil že to je on. Radši 2měřím a pak řezám. nerad bych vychoval nevinného. Zítra si s ním pohovořím

18.09.2012, 14:41 |
TROY kamarád řešil něco podobnýho - paintball pistole :o) a je klid

18.09.2012, 15:09 |
JP | Upraveno: 2012-09-18 15:12:56
"motorkář předjížděl tam kde neměl" = motorkář to nepochybně neudělal s úmyslem zavinit nehodu a způsobit škodu, ale prostě neodhadl/nezvládl situaci = neúmyslné jednání, chyba, děláme je všichni a v civilizovaný společnosti se za to nemlátíme
"cyklista(klidně to mohl bejt motorkář a na věci to nic nemění) přijel k mýmu autu, bezdůvodně mi urazil zrcátko a pak se mi smál" = úmyslný ničení majetku s cílem někoho nasrat = je společensky žádoucí aby takovej člověk dostal do tlamy, protože když mu to projde, příště ho mimojiné může napadnout třeba jen tak pro radost obejít klíčem nějaký naleštěný Legacy.
Mě by fakt hrozně zajímalo co by se stalo, kdyby se tohle nepřihodilo bobmasitrovi, ale Zdenymu. Vlastně to asi tušim, začalo by to příspěvkem na AHC o rozsahu poctivý diplomový práce, pokračovalo prodejem auta (s opravovanym zrcátkem už to nikdy nebude ono) a končilo dvouletym výběrem jinýho.
Já to vyřeším asi situací takovou že mu pravidelně budu upouštět mojí nemotorností napínáčky na zem, on bohužel projede. Samozřejmě následně si je zametu a uklidim.
hovno, proste ho z toho kola sundej a triskni mu jednu mezi baterky a zeptej se ho jestli vi za co to bylo
Píšu opatrně aby mě orgání večer doma nezvonili :D že si na hifi foru plánuju trestnej čin :D

18.09.2012, 18:27 |
gizmi JP: lepe bych to nenapsal !!!!
Bobmasitr: jezdim presne tam co pises kazdy den a obecne i ridici jsou tam hovadka. Rano jezdim kolem v 5hod, to je OK - ale kolem 15te je to mazec..
JP: jsi šašek.
Tobě to asi připadá normální, co se dějě?? Beru, že to hle nadzvedne každýho a mě samosebou taky, ale nemusím hned vymýšlet pindoviny, co ostatní. Prostě někdy musíš uznat, žes prohrál, jinak to bude jen princip posledního slova a nekonečná serie naschválů.
Otázka spíše zní takot: nezvadal náááhodou bobmasitr svým jednáním příčinu k takové reakci? Neomezil nějak dramaticky onoho cyklistu? Nevím, jen se ptám.

18.09.2012, 19:51 |
mishan | Upraveno: 2012-09-18 19:53:11
naprostý souhlas s JP!
Důchodce Zdeny60: stačí pořádně číst a nemusíš se ptát...
Zajíždím tam a proti mě cyklista, vidím že jede přímo na mě a neuhejbá, na poslední chvíly uhne a schválně mi pěstí urve zrcátko.Prostě do něj praštil.
Zdeny > A jako nechat si srát na hlavu je normální? Mně se stát něco podobnýho, tak nemyslim na nic jinýho jak se takovýmu šmejdovi pomstít. A už vůbec nevim co by se s nim dělo kdybych ho náhodou čapnul při činu. Ikdyž nevim jestli bych běžel za někym se svojí fyzičkou :-D
Počkat si na něj, vyfotit si ho, pak si sehnat klidně nepravého svědka (protože tenhle si to žádá!!!), co třeba jako jel s tebou a oznámil bych to na pčr, ať si to chlapec hezky vyžere! Přestupek proti majetku, zacálovat to, pokuta, navíc zjistíš všechny jeho údaje ze spisu, potunil bych mu kolo, jen tak vypouštět mu v práci ventilky, ono to taky hezky nas... Ono už jen to, že ho pčr bude dle fotky hledat v práci tomu moc radosti neudělá :-D
Omezit jsem ho neomezil, už jsem prakticky stál,pouze s nohou na spojce a jedničkou zařezenou. Chtěl sem počkat až přejede, právě abych nikoho neomezil,případně nesrazil.Ale než se šlověk vyprdelí z auta, tak už má náskok
Hlavne bych o nejake pomste nepsal na netu...

19.09.2012, 00:24 |
Olda Tak jsem zvědavej jak to dopadne :D
Čestně prohalšuji že se nechci mstít, jen sdílím své zážitky. Pana cyklisty hulváta se jen zeptám, ale přimět ho aby mě vyslechl musím :D

19.09.2012, 09:42 |
CRK je mi to jasný, a budeš mluvit tak nahlas, že mu na těle vyskočí podlitiny... :D
Když já to potichu neumím a to se snažím :D
CRK: HeheHaha? BUM! :oDDDD
Následný příspěvek od bobmasitra:
Dnešní pobyt v cele :-D
dnešnín příspěvěk je ten, že je to hovno cyklista. Ráno pršelo, tak šel asi pěšky. Dneska nikdo nejel :D

19.09.2012, 16:09 |
CRK ty si brebta :D no, aspoň si nepudeš sednout...
mozna tam delaj dvanactky, 4 dny rychta, 4 dny veget, musis byt vytrvalej :)
sednout? :D za to že mě srazil na chodníku? :D :D. Jistě však on se ukáže pacholek jeden

21.09.2012, 14:48 |
hanzz Jestli víš, z jaký firmy jel, tak se tam jdi zeptat, jestli to ráno někdo nedostal výpověď, nebo alespoň nějaký kázeňský napomenutí. To jenom k té jeho motivaci si takhle vylít vztek na tvým zrcátku :)
čekám poctivě každej den a opět dneska nejel. Takže předpokládám že jezdí ve stejnou dobu to pondělí a uterý. Nebojte dám vědět.
Tak co , kdo je ve spitale, ty nebo on?

24.09.2012, 16:33 |
gizmi Dneska jelo rano do Skodovky mraky blaznu na kole, tak snad jsi mel stesti :)
Tak ve špitále já nejsem, ani nemám modřinu, ale pan cyklista si myslím že už se tam po dnešku nikdy neukáže. 2x se mi i po mém vysvětlení omluvil, samozřejmě že napřed dělal blbýho,ale musel sem mu trošku osvěžit paměť :D

24.09.2012, 18:15 |
CRK Takže, jestli to dobře chápu, máme radost..? :D
já určitě :D :D :D, bojim se to tu i psát :D ale na kole dlouho neseděl :D
Pustil si mu jednu až nudle letěla?

24.09.2012, 18:27 |
gizmi Gratuluji! Dneska jsem ti rano drzel palce :) Zaplati zrcatko?
gizmi zrcátko sem opravil za 100 Kč nakone z vrakáče, měli tam mondeo taky a byl prasklej ten vnitřek co to drží, takže sem to jen překrytoval. U nás je vrakárna za hubičnu. Cena nového dílu je jiná.
No cyklista jel a jel dneska i pomalu a jak byl u mě skočil sem po něm a sundal ho z kola. To kolo jelo dál a někam spadlo nevim kam. On na mě co děláš ty debile. No tak jsem ho samozřejmě fyzicky nenapadl :D :D to se ani dělat nesmí že jo, ale nějak přiložil svoje oko na mojí ruku ani nevim jak se to stalo.A já to máte za to sprostý chování. a ptal jsem se ho jeslí ví kuli čemu ho tady zastavuju a ptám se ho. On že neví, tak sem mu ukázal svoje auto. :D :D Jako náznaky že se chce prát měl, ale v momentě kdy sem byl tak nasranej a držel sem ho jako pitbull to vzdal. Pak se pořád dotýkal břichem mojí ruky, taky nevim vubec proč.Nakonec se posadil aby vydejchal, jakej krutej sprostej zločin udělal. Omluvil se mi a už vubec nebyl tak hustej jak se zdálo minulej tejden :D Ono se to velkolepě popisuje, ale věřte že v tu chvíly mi bylo dobře, pravda zvítězila a kolo si stejně zkurvil :D

24.09.2012, 18:40 |
Kamil :-D dobře

24.09.2012, 18:49 |
petis respekt!!:-)

24.09.2012, 18:51 |
bobmasitr | Upraveno: 2012-09-24 18:59:32
Necítím se jako king aby si někdo nemyslel, ale dostal co mu patřilo.

24.09.2012, 18:56 |
Jozzo ukázková práce :) palec hore

24.09.2012, 19:07 |
gizmi U nas ti fandila cela rodina.. snad se poucil :)
je hezke dostat impuls k rozvaze, kde jsem udelal chybu. To nikomu neuskodi :-)
Jozzo : to je hezký
no víte nebylo to prvně a troufám si říct že ani naposled. Jen už mi došla trpělivost s těma prominte za to slovo hajzlama. Loni sem tu řešil jak mě podvedl při prodeji auta, někdo si vzpomene Lancia Kappa. Každou chvíly mě někdo nabourá, tukne a lidi sou sprostý. Mě už to prostě sere.Makam jako idiot od rána do večera, studuju vysokou školu, držim hubu a krok. A nevim proč zrovna zase já, co já proč vubec se k lidem takový lidi chovaj.
Mno nejak jsem fandil te verzi s rozsypanyma rysovackama tesne pred jeho kolem ale i tak goodwork man! :-)
Tak jsi to dokázal.. :-) Jestli to bylo podle tvých představ tak gratuluji.. :-))
Taky gratuluju, jsem rád, že jsou mezi námi ještě lidi, kteří si nenechaj nasrat na hlavu.
Paráda, lidi to potřebujou, jsou to kurvy. Já zjistit kdo mě před měsícem zničil nárazník, tak ho taky nepochválím.
Máš můj obdiv,za dotaženou akci.
Pán si to bude pamatovat-někdy dobře míněný pohlavek vydá za hodinové vyprávění.
No doufám že si to pamatovat bude, ted mám naštěstí auto v servisu, tak se ně něm mstít nemuže :D :D. Já bych si kdyžtak zase počkal
No doufám že si to pamatovat bude, ted mám naštěstí auto v servisu, tak se ně něm mstít nemuže :D :D. Já bych si kdyžtak zase počkal
Dobře ty !!!! nechceš občas přijet do Prahy?? :)
Konečne ten správný konec :)