Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Nemáte někdo zkušenosti ?? Operace očí

o Navštíveno 2522x o
o 16.09.2012, 20:12 | Martasss
Chci se optat zda stím nemáte někdo zkušenosti,přímo s touhle klinikou??
[ Link ]

o 16.09.2012, 20:27 | Only_One
ty woe, ja bych si nelaznul jit na operaci oci z kliniky přes slevomat..
o 16.09.2012, 20:31 | HIGHTOWER
o 16.09.2012, 20:32 | Pepíno_Honda
šel bych do osvědčených klinik, třeba
[ Link ]

a mívají občas také slevy
o 16.09.2012, 20:36 | Midnite
za ty prachy najdeš klinik fůru.. na tom slevomatu je jen rezervace a néééé operace....
o 16.09.2012, 20:39 | JP
Já jsem se několik let rozmejšlel jestli jít nebo nejít (mam sice jenom na jednom oku čtvrt dioptrie, ale hlavně astigmatismus což docela vadí) a nakonec jsem se po pročítání mnoha českejch i zahraničních diskuzí rozhodl že se na to minimálně při současný úrovni operací a znalostí vyfláknu. Radši budu vidět trochu blbě, ale zcela bez brejlí, než abych riskoval že skončim s neopravitelnou vadou a tahal všude sadu brejlí abych vůbec něco viděl. Jestli nemáš astigmatismus a máš větší vadu která ti fakt překáží tak bych o tom přemejšlel, jinak asi ne, ale to je každýho volba.

Ale nezlob se, upřímně mě udivuje že někdo vůbec přemejšlí o tom, že si nechá operovat OČI od někoho kdo je tak zoufalej, že se snaží ve svym oboru konkurovat cenou na slevomatu. Já nejsem žádnej vatař, ale za maximální jistotu že to vyjde bych dal klidně 10x tolik, protože oči mam jen jedny a abych si pak do smrti třeba 50 let nadával že jsem zase jednou ušetřil, to fakt ani omylem. Něco takovýho jako je akce na slevomatu prostě žádnej opravdovej profesionál nepotřebuje, mě to okamžitě připomnělo toho typa z obrázku...

foto k příspěvku  od JP

o 16.09.2012, 20:40 | CRK
ze sleváče tohle? to mě poser voko :D
o 16.09.2012, 20:40 | Unihero
JAK PÍŠE midnite: tam je jen rezervace a zaručená sleva, ne přímo operace na slevomatu.

už jsem pár věcí takto nakoupil, přijde kod a zboží nakupujete přímo z nějakého obchodu kde vám slevomat zaručuje pouze slevu na dané zboží za určený kod který Vám dorazí.
o 17.09.2012, 07:51 | jackobo
presne jako JP v druhem odstavci ;)
o 17.09.2012, 08:24 | Rudi
Kámoš šel na operaci přes tušim i slevomat, dával za to kolem 25tis. a fakt super a dali mu poukázku pro někoho dalšího, kdo by měl zájem...
o 17.09.2012, 09:10 | CRK
Rudi: byla poukázka psána brajlovým písmem..? :D
o 17.09.2012, 10:29 | Conan
!!! AKCE !!! U nás dostanete k operaci ZDRAMA bílou hůl!

:-)
o 17.09.2012, 11:58 | 323Marty
Já koupil operaci očí na vykupto pro přítelkyni k vánocům. Jednalo se o kliniku Duovize na I.P.Pavlova v Praze, která už funguje sakra nějakej pátek a operace vyšla ještě levněji, než ten odkaz tady na slevomatu a všechno šlo jak na drátkách, profesionálnější přístup si ani nedovedu představit a výsledek podle přítelkyně naprosto famozní.
o 17.09.2012, 13:11 | mrazik
Pred 2 roky me vstupni vysetreni a operace obou oci v pocernicich vysla na 28500 Kc. Sice jsem mel malo dioptrii, ale nez kupovat dvoje nove bryle, radeji jsem podstoupil mirne riziko a nelituju.
o 17.09.2012, 14:51 | /// MiŠeL ///
JP: "a nakonec jsem se po pročítání mnoha českejch i zahraničních diskuzí rozhodl že se na to minimálně při současný úrovni operací a znalostí vyfláknu."
např. Zlínká klinika patří mezi špičky na světě
třeba otcovi rozřízli obě oči a daly mu tam druhé čočky a světe div se vidí :-))
o 17.09.2012, 14:57 | CRK
323Marty: jo, jo, můžu potvrdit, to je ta, jak si pak dostal kopačky, když tě konečně viděla ostře..? :)))
o 17.09.2012, 17:24 | Rajdlos
Taky furt uvazuju, bojim se nasledku tak za 20-30 let. urcite bych si vybral overenou kliniku a ne nejakeho jatkare ze Slevomatu :) Vite o nekom konrektne komu to zrak nenavratne poskodilo?
o 17.09.2012, 19:27 | mrazik
Rajdlos nejsem sice odbornik, ale nemyslim, ze by to za tak dlouhou dobu, jakou uvadis, neco negativniho udelalo. Kazda operace ma sve rizika a vzdy zalezi jakou vadu danemu cloveku operovali.
Ja mam pozitivni zkusenost z hornich pocernic. Rano na operaci, druhy den dopoledne uz jsem ridil auto.
o 17.09.2012, 20:07 | Newman
jako Rajdlos - naprosto stejna uvaha
chystam se, ale jeste vyckavam

a zajimal by me nejakej negativni pripad
o 17.09.2012, 20:16 | Rajdlos
Byl tam znamej, ale to uz je hodne dlouho zpet, za tu dobu si myslim, ze se to hodne zmodernizovalo, tak ten mel problem, ze po operaci nekustecny bolesti hlavy, po pul roce mu delali druhe oko, kdy bolesti hlavy sice trochu ustaly, ale neprestaly. Po netu jsem cetl par dalsich negativnich zkusenosti, ale to muze psat i konkurence, takze otazka je, kde je pravda.

Mam prave divny zakriveni rohovky u jednoho, proto nemuzu nosit ani cocky. V jednom oku strasne skrabou. V druhem mi nevadi vubec. Proto zvazuju operaci, protoze v noci jsem fakt slepota za volantem.
o 17.09.2012, 21:02 | nocarret
kluci mam - 7D na obou oknech a na laser mě nik nedostane :-) Nauč se s tim žít neni to zas tak těžký :-)
o 17.09.2012, 21:33 | Rajdlos
Ja uz s tim ziju pomerne dlouho prave a je na case s tim neco delat :) horsi se to. Bryle mam, ale maximalne tak k nejakymu filmu.
o 17.09.2012, 22:03 | jura.j
jako /// MiŠeL /// zlín , naši obá dvá a super , a máti měla ty oči úplně v prdeli
o 17.09.2012, 23:44 | JP | Upraveno: 2012-09-17 23:45:37
MiŠeL: Nezpochybňuju že jsou jedni z nejlepších na světě, ale prostě jsem měl problém najít někoho, kdo je alespoň 2 roky po operaci astigmatismu a je pořád spokojenej. I na netu jsem takovejch lidí našel minimum... U dalekozrakosti i krátkozrakosti je to mnohem menší problém.
o 18.09.2012, 09:10 | EFCA
JP: tak třeba já. Astigmatismus kombinovaný s dalekozrakostí (4,5 + 2 cylindry na každým oku), kombinace vad na hranici operovatelnosti, ale šla jsem do toho s tím, že to nebude na pořád. Do půl roku mi vyskočily dvě dioptrie zpět, což znamená, že nosím brýle jen na čtení, což je pro mě stejně zázrak. Sport, řízení a vše ostatní bez brýlí. Za mě naprostá spokojenost a šla bych do toho určitě znovu.
o 18.09.2012, 14:49 | MAX
Mám jednoho kamaráda, který má negativní zkušenost. Operace už ale proběhladocela dávno, nechal si dělat obě oči (netuším kde) ale zrovna se to posralo, takže místo 7 dioptrií má tak 2x tolik a v podstatě na větší vzdálenosti nevidí - řízení třeba vůbec nehrozí.. :-/ Tohle mne odradilo. No a taky švagrová, která dělá ve značkové optice mne od operace odrazovala - jí tam chodí hodně lidí, se kterýma řeší brýle, a měla tam pár případů, kdy dělala lidem po operaci i silnější brýle, než měli předtím. Nepovím Ti ale, jaké je to procento případů a jaké u toho mohly být komplikace. Jen jistě vím, že ne vždy se to povede.. Proto si koupím zase brýle.. Navíc mi to sekne a holky na lehce prošedivělé chlapy s brýlemi letí - dle nějaké studie.. :-))))))
o 18.09.2012, 21:15 | JA
no já půjdu , protožre mi vaděj na blízko..ale půjdu na toto [ Link ]
ne na broušení
o 19.09.2012, 08:48 | mrazik
Srovnavat operace, ktere se delali pred 10 lety nelze s tema dnesnima. Dnes jsou mnohem setrnejsi, oko nepali ani nejak prehnane neslzi, jen je to proste citit, ja nepotreboval zadny prasek proti bolesti. Sestra byla prave pred 10 lety a dva dny jen lezela a oci ji slzeli.
o 19.09.2012, 08:52 | EFCA
mrazik: přesně tak, v tomhle jde vývoj strašně rychle dopředu; já doufám, že do deseti let vymyslí něco, aby to mělo pro mě už trvalý účinek...
o 19.09.2012, 19:48 | JA
no trvale asi ne, je to prostě stárnutím...:-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3622 sekund.