Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Web nefunkční v části internetu

o Navštíveno 1475x o
o 14.09.2012, 23:33 | Mr.Scully | Upraveno: 2012-09-14 23:34:47
Můj web hostovaný u cesky-hosting.cz (jeden z nejrespektovanějších hostingů v ČR, řekl bych) už cca týden funguje jen pro některé uživatele. Prostě třeba půlce světa jde, druhé půlce ne. Nedělám si prdel, tohle jsem fakt ještě nikdy neviděl. Zeptal jsem se čtyřiceti relativně náhodných lidí z celého světa, dvaceti funguje, dvacet dostane něco jako "Stránka nelze zobrazit, zkontrolujte vaše internetové připojení". Chyba NENÍ na webu, ale někde "venku". Od klienta prostě neprojde ani traceroute. Řešil jsem to s hostingem, taky jsou bezradní, domnívají se, že v důsledku nějakého DoS útoku (jeden shodou okolností zhruba před dvěma týdny byl) se ten daný server/hosting dostal na nějaké blacklisty a nějaké významné routery ve světě teď tuhle cestu do ČR prostě blokují. Myslel jsem si, že všechno na internetu je redundantní, ale evidentně ne. Člověk z Edmontonu můj web vidí, člověk z Calgary ne. Je to na palici. Setkal se s ním někdo? Web je www.queenconcerts.com, v ČR funguje podle všeho normálně, problémy mi ale hlásí lidé z celého světa (Německo, Británie, USA, Kanada, skoro všude).

o 15.09.2012, 14:11 | Kacko
Jednoduse zkontrolovat blacklisty - "dns blacklist check"
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4042 sekund.