Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Pokojová anténa DVB-T?

o Navštíveno 1889x o
o 14.09.2012, 14:28 | HIGHTOWER
Někdo s nějakou konkrétní, kvalitní, která umí i HD příjem? koukal jsem na tuhle, a docela dobré reference... [ Link ]
Děkuji, bude to v Praze 4 v bytě, okna na východ nebo západ

o 14.09.2012, 14:32 | MiniMike
ja mam predchudce nejspis tohoto a chyta to hodne solidne
[ Link ] , da se tam i regulovat "sila" signalu, ale i tak je to stale na max :-) ale HDecka to v pohode chyta
o 14.09.2012, 14:53 | Tuner#2 | Upraveno: 2012-09-14 14:54:34
Pokud je byt v horních patrech a vysílač nemáš za kopcem, tak je skoro jedno co koupíš. V opačné případě jsou tyhle antény leda tak jako lapače na prach... BTW o HD příjmu rozhoduje tuner a ne anténa, ta musu mít pouze dostatečnou plochu pro příjem daného kmitočtu a je jedno zda jsou tam SD či HD stanice.
o 17.09.2012, 07:36 | Knightey-
Taky to mam v 2. patre na pokojovou, ta ma tusim jen neco kolem 24dBi zisk.
A Prima Love a Ocko docela blbne :/
Jsem zjistil, ze strasne zalezi i na tom, jak ta antena je polozena, staci ji otocit o 90° a je to uplne zase neco jineho, ci naklopit atp.
Mam ji jen polozenou za TV, nechci nikde tahat kabely atp...
Takze jsem premyslel o tom, ze bych sehnal nejakou se silnejsim ziskem. Pokud to teda pomuze. A nebo budu muset neco vymyslet a hodit ven.
o 17.09.2012, 10:40 | Tuner#2 | Upraveno: 2012-09-17 10:40:30
Nechápu proč se v paneláku na domovní schůzi nedomluvíte a neprovede se revitalizace rozvodu tak aby fungoval kvalitně rozvod STA a máte pak pasivně připojenou TV klasicky z anténí zásuvky. Ano je to investice, ale při rozpočtu na xy bytů docela malá, která kompenzuje nákup nějakého bakelit šidítka co si říká "anténa"a navíc ještě žere trvale celý rok elektřinu...

Knightey: Pokud jsi v 2. patře v zástavbě kde je v okolí běžně 6 pater, tak můžeš bejt rád, že vůbec něco chytáš. Myslím že si nijak výrazně ničím nepomůžeš, zkus to nadhodit při schůzi.
o 17.09.2012, 12:18 | Knightey-
Tuner: je to vetsi bytovka, nedemnou uz je jen podkrovni byt, kterej jeste nnei obydlenej.
A je to v Liberci a mam primej vyhled na jested.
Stacilo kdyz jsem dal na zem cca metr koaxialu a chytal jsem na to ty CT televize, cili multiplex 1 tusim :)
A celej byt je v rekonstrukci, delala se nova strecha a ted je v planu chodba. Ja to pred cca 3 mesici na schuzi nadhodil a nejak se k tomu nemeli, par jich ma satelit, nekdo O2 TV a cili tim padem to nikdo nepotrebuje a tudiz ani nechteji.
Takze proto tohle bylo takove nejshudnejsi reseni.
A jestli mi pomuze tahle radoby bakelit antena s vetsim ziskem k lepsimu a stabilnejsimu signalu, budu jen rad :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3343 sekund.