Navštíveno 2035x

13.09.2012, 21:37 |
CRK má to cenu kupovat? Ted je za litr v akci..
aby pak ze mně netahali prachy za aktualizace nebo tak.... nebo nějakej zadáčovej mám použít? díky
[ Link ]
stejny dotaz, taky jsem na nej koukal na seznam tipu.
prave hodne premyslim, ze prejdu k FastCentriku,ale nevim jestli se mi chce platit 2000mez bez dane za najem....

13.09.2012, 21:48 |
CRK 2000mez co..?
Není jednodušší si pořídit nějakou opensource variantu e-shopu? Je to gratis a můžete si to upravit dle potřeb. Administrace jistě též nebude složitá.
to CRK: němělo tam bejt měs. jako měsíčně?
crk: najem 1900 Kč měsícne bez dane

13.09.2012, 22:00 |
CRK nechápu zcela co tím co tím myslíš, ale u toho, co se ptám já, tak snad už potom nic platít nemusíš nebo můžeš, ale je to za doménu a hosting 1090 za rok snad....

13.09.2012, 22:28 |
hanx záleží co za sortiment budeš prodávat, kolik toho budeš prodávat denně, kolik budeš mít položek, jak chceš mít složitý objednávky, faktury, co očekáváš za zákazníky, jakej budeš mít a vyžadovat marketing...
Je toho spoustu, každopádně ti co jsi napsal v linku v prvním příspěvku asi nebudou moc spolehliví, když jim nejede ani demo :-)

13.09.2012, 22:36 |
CRK a jooo...
K čemu tyhle placený věci jsou? Nestačí nainstalovat třeba Prestashop zadáčo?

13.09.2012, 22:38 |
CRK malý prodeje, faktury budu dělat růčo, chci jenom něco pěknýho jednoduchýho a možná by to mohlo umět paypal, karty...
to CRK: Co si zkusit vybrat tu?
[ Link ] nebo podobná řešení?

13.09.2012, 22:43 |
CRK právě jsem chtěl něco s podporou, protože se mi s tím nechce moc m*dat...
Nemyslím si, že by to bylo složitý. Jediná starost by byla tam ty položky přidávat/mazat, technický problémy bych moc neočekával, tim spíš, pokud se člověk bude řídit dle recenzí a vybere něco ověřenýho.
My teďka pracujem na eshopu od www.hostshop.cz tvůrce Savana. Zde jsme si zřídili multihosting za docela pěkný peníze, shop k tomu byl zdarma a navíc mají občas slevy třeba 50 %. Problém není ani vlastní grafika přes CSS. Super je, že nové funkce jsou zdarma, a vydávají je skoro každý měsíc.

14.09.2012, 07:42 |
Daryl (A)
opensource = kazdy se ti tam muze podivat a hrabat, pac kazdy ma zdrojaky a nic neni bez chyby.
shop zdarma ? nic takoveho neexistuje. Vzdy to nejak zaplatis, takze pokud ti neva, ze zakazniky predavas hosterovi.... opravdovy free shop si muzes sbalit a presunout jinam ... zdarma.

14.09.2012, 08:05 |
CRK No vzdyt jo, za ten prvni eshop zaplatis litr a muzes bej u nich a nebo se presunout jinam. Za ten litr si vlastnikem plne licence. Takze teoreticky by to bylo lepsi nez nejaky free..?
CRK: pokud do toho nechces vrážet velké peníze, koukni na eshop-rychle.cz za 1500Kč rocně máš vše co potřebuješ, navíc mají neomezený počet produktů, support v pohode, tvorbu FA primo v administraci, ... stahni demo a vyzkousej. 150kč bez daně měsíčně, popr pri platbě na cely rok to vyjde 1500 ročně.
Daryl: Tak trochu polopravda, neboť oproti firmě se záplaty běžně objevují pár hodin nebo dní po nalezení chyby, oproti firmám kterým to trvá týdny, měsíce a občas i roky nebo vůbec.
Takže otázka, zda by měl někdo zájem něco dělat v českým e-shopu a nebo se to zjistí jinde, udělá se do tejdne záplata, systém se zaktualizuje a člověk je opět víc v bezpečí než s proprietárním návrhem řešení.
Samozřejmě záleží na ostatních, jak se rozhodnou ale já bych šel spíš do tohoto řešení.

14.09.2012, 11:11 |
AR daryl: tak pokud by někdo trpěl paranojou že klienty předá hosterovi bez jeho vědomí tak to aby snad hostoval na vlastním serveru kde bude mít přístup jen on s x druhy firewallu atd....

14.09.2012, 12:00 |
Daryl (A)
AR: vedomi nevedomi ... staci si precist smlouvu nebo obchodni podminky o nakladani s udaji :)
NIcmen co znam vsechny mistni free nebo levne shopy, tak vsude je problem v tom, ze jekmile potrebujes neco navic, tak bud to trva neumerne dlouho (zakladni funkce u eshop-rychle se dodelavaji velmi pomalu a nektere nejsou dodnes) anebo je to nalezite zpoplatneno (760 Kc za hodinu prace u hostshop.cz ).
NIC neni zadarmo a levna reseni Vas nakonec vzdy vyjdou na majlant :)
Verte mi, mam u obou sve zakazniky :)

14.09.2012, 12:20 |
AR Daryl: tak jasně, ale zase obchodní podmínky a to jak s tím provozovatel nakládá jsou dvě odlišené věci že ;) a je naivní pokud si to někdo mysli ;)
Jinak s těmi doplatky souhlsas, jednu chvíli jsem v tomhle businessu taky jel, ale modifikace sme házeli během několika hodin až dnů podle složitosti a když jsme uváděli že to je zdarma, tak to opravdu bylo zdarma, ale vetšina těchto firem to zpoplatnujě to je fakt.
A ano nic není zadarmo, i open source řešení něco stojí, leda by byl ten co si jej chce založit zdatný programátor a vše si dokázal udělat sám.
Jinak za mě můžu doporučit prestashop, k dispozici X šablon za cca 60USD což je poměrně slušené a presta samotná je poměrně povedený shop.
To Daryl: Co jsou to základní funkce, které dělá Bohemiasoft pomalu za ty peníze? Řekl bych, že jejich řešení je právě jedno z nejpružnějších za stále stejných cca 180.- měsíčně. Také tam má pár lidi své shopy, někteří skoro od počátku a ten vývoj je celkem markatní...