Navštíveno 2253x

nedělá někdo v pojištovně?neska byl likvidátor se podívat na můj tuklej nárazník na kterej sem to schytal od jednoho staršího pána. Zajímá mě kolik se cca proplácí jen za lakování nárazníku když to bude rozpočtem?

13.09.2012, 14:48 |
CRK těžko říct, každá pojišťovna jinak a taky záleží na tom autě, ale moc to nebude... Měl si to uhrát na výměnu a tam už to třeba u některejch pojišťoven na průměrný auto hodí 17...
neska sem byl v lakovně,nový lak bude stát 2500 tak kdyby to dalo víc nezlobil bych se.
to by me taky zajimalo kolik ti pak daj dej vedet.... jinak řešil jsem problem s pojištovnou chlapek do mě najel pak ujel proste komedie je to pul roku probehlo i spravni řizeni a ted mě od pojištovny došli 3litry- oprava mě stala 20 bez papiru (zadni naraznik a oprava kufru plus lakovani, zadni leve svetlo, lišta narazniku plus pod svetlem a 2X parkovaci asistent :-) jak čikam komedie celou věc v pondeli nesu do firmi co se řeší podobne situace tak uvidime co bude jinak přes soud
Rozpočet z pojištovny je vždy ta nejnevýhodnější varianta a každá pojištovna to má jinak, ale počítej, s tím když budeš na nule, tak to bude dobrý.

15.09.2012, 17:48 |
CRK M.Á.R.A.: Tak s tím nemůžu souhlasit. prasklej nárazník na Hondě pár centimetrů, ani nebyla potřeba oprava a pojišťovna zacvakala cca 18.000,- Něco podobnýho na Hondě znovu a pojišťovna vyplatila 8.500,- a na vrakáči koupenej úplně stejnej nárazník za 2.500,- a zbytek do kapsy. Nebyl to extra vejvar, ale rozhodně jsem netratil :)

15.09.2012, 22:13 |
Kmoda Prasklý nárazník na Hondě,jak na mě nacouval maník tažným,likvidátorovi jsem řekl že si to opravím sám,takže to nějak spočítali a přišlo mi asi kolem 12ti tisíc. V tu dobu to byl 15 let starý Civic...

16.09.2012, 09:47 |
CRK Jde hlavně o pojišťovnu, třeba ČPP vyplácela cca polovinu, než Kooperativa nebo ČP.
Uniqua rozpočtem a nebyl problém a ještě něco zbylo ... a bylo to rozpočtem ...teď řeším jinou radost .... někdo do mě nacouval na parkovišti a ujel - zadní dveře za řidičem na odpis (naštěstí fungují a můžu jezdit) ale už se to táhne cca půl roku a teprv mi přišlo oznámení o správním řízení - pojišťovna zatím nic .... tak doufám,že nedopadnu jak petr-a3 ...
Tak hraje tam roli co je to za pojištovnu, jakej poojištovák atd :O)